Αποκλειστικό : Ο Νίκος Γιδάκος μιλάει στο Gimnastirio.gr

Ο πρωταθλητής μας Νίκος Γιδάκος F-16 μας φιλοξένησε και μας μίλησε για το Grand Prix που ετοιμάζεται να πάρει μέρος με την ομάδα του και για την ακύρωση του παγκοσμίου κυπέλλου ISSO.

Ο Νίκος μας είπε τα εξής:

Μετά την ακύρωση του παγκoσμίου κυπέλλου ISSO δεν το βάλαμε κάτω ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου διότι πραγματοποιούμε προετοιμασία από τον Αύγουστο και αφιερώσαμε πολλές ώρες προπόνησης.Έτσι πήρα την απόφαση να αγωνιστούμε στο Grand Prix  της Βουλγαρίας.Στόχος μας είναι σίγουρα τα θετικά αποτελέσματα χωρίς τραυματισμούς.

Αποκλειστικό : Ο Νίκος Γιδάκος μιλάει στο Gimnastirio.gr 1

“Η ομάδα που θα αγωνιστούμε απαρτίζεται από τους παρακάτω μαχητές : Έλενα Δανέζη, Δημήτρης Ξυδούς και Χρήστος Σαισανάς. Επιπλέον για πρώτη φορά θα αγωνιστεί μαζί μας ο  Ali Baroudi διεθνής αθλητής της Συρίας και των SPARTAN WARRIORS και φυσικά το νέο μέλος της ομάδας μας ο Γιάννης Χαραλαμπίδης, ένας εξαίρετος αθλητής του κύριου Νίκου Πανετσίδη που πρόσφατα βγήκε τρίτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karate.”

Και συνεχίζει

“Μεγάλη απώλεια για την ομάδα μου σίγουρα είναι ο Δημήτρης Μιτάκος που πρόσφατα χειρουργήθηκε στο δάχτυλο του (κόπηκε ο τένοντας) και θα αγωνιστώ και εγώ….. με ξέχασα” είπε χαριτολογώντας ο Νίκος δηλώνοντας ότι εύχεται την ταχεία ανάρρωση για το Δημήτρη Μιτάκο.

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους μαχητές που έχουν σκοπό να αναδείξουν τα Ελληνικά  χρώματα, κάτι που ξέρει να κάνει πολύ καλά εδώ και χρόνια η σχολή του κύριου Γιδάκου SPARTANS WARRIORS βγάζοντας εξαίρετους πρωταθλητές. Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε στο Δημήτρη Μιτάκο περαστικά του και ευχές για γρήγορη αποκατάσταση!

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »