Μπουφάν και πλεκτά για το απόλυτο casuallook

Τα μπουφάν και τα πλεκτά, είναι δύο από τα κύρια outfitsπου επιλέγουν οι άντρες σε κάθε χειμερινή περίοδο. Οι ιδιαίτερες πλέξεις στα ολόμαλλα πουλόβερ, τα χρώματα που επικρατούν πάνω τους, τα χοντρά μπουφάν με εσωτερική επένδυση σε διάφορα μήκη, είναι σίγουρα mustανδρικές επιλογές!

ΑΝΔΡΙΚΑ ΜΠΟΥΦΑΝ

Τα μπουφάν είναι σημείο αναφοράς  στο ανδρικό ντύσιμο και μία δύσκολη απόφαση για πολλούς! Η σωστή επιλογή μπουφάν έρχεται, από την στιγμή που ξεκαθαρίσετε για ποιον λόγο το αγοράζετε. Αν θέλετε να επενδύσετε ένα ένα πραγματικά ζεστό μπουφάν ή απλώς το κριτήριό σας είναι το look.

Βασικό επίσης χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι το μπουφάν να εφαρμόζει καλά στο σώμα σας. Αυτό σημαίνει ότι τα μανίκια του πρέπει να βρίσκονται στο κατάλληλο ύψος και να μην είναι πολύ μακρύ.

Επίσης, δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε μία ολόκληρη περιουσία για να το βρείτε! Οι ηλεκτρονικές αγορές, σίγουρα αποτελούν μία από τις επιλογές σας.

JM_05601_21-01-270x320

Ένα streetjacketσε μαύρο χρώμα, είναι σίγουρα μία alltimeclassicεπιλογή σας. Αποκτήστε το MUIER JACKET  που απεικονίζεται, με Δωρεάν μεταφορικά μέσα από το Skateshop.

ΠΛΕΚΤΑ

SM710A-270x320

Μήπως ήρθε η ώρα να αγοράσετε ένα από τα πιο δελεαστικά σχέδια στα ανδρικά πλεκτά της σεζόν;Εάν ναι, βρείτε εδώ  το πλεκτό που σας ταιριάζει! Τα πλεκτά πουλόβερ ή οι ζακέτες, μπορούν να συνδυαστούν με πουκάμισα ή με t-shirt, αναδεικνύοντας το πιο ιδιαίτερο στυλ!

Αποκτήστε με ένα κλικ την WIZARDBUTTON από την Horsefeathers, ολοκληρώνοντας το στυλ σας!

Για περισσότερη μόδα και ανδρική ένδυση με στυλ, ποιότητα και ιδιαιτερότητα, ξεκινήστε τις αγορές σας αποκλειστικά στο Skateshop!

 

 

 

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital