Michael Minoudis Personal Studio (Κολωνάκι)

Michael Minoudis Personal Studio

Για εκείνους που επιδιώκουν την προσωπική καθοδήγηση και αναζητούν ένα Personal Studio για να ξεκινήσουν την καθημερινή τους εκγύμναση, τα Personal Training Places του Μιχάλη Μηνούδη στο Κολωνάκι είναι το κατάλληλο μέρος.

Με την πολυετή του εμπειρία στο χώρο του αθλητισμού και της γυμναστικής, ο Μιχάλης Μηνούδης -που εκτελεί χρέη προέδρου ιδιοκτητών γυμναστηρίων Αττικής- έφτιαξε το «Michael Minoudis Personal Studio» με στόχο τη σωστή παιδεία και την ασφάλεια του ασκούμενου.

Η φιλοσοφία του «Michael Minoudis Personal Studio»

Η προσέγγισή μας στην προπόνηση υπογραμμίζει την ανάγκη για ισορροπία στη ζωή. Δεν είμαστε όλοι αθλητές υψηλού επιπέδου που μπορούμε να περάσουμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας στο γυμναστήριο και να μετράμε με ακρίβεια τις θερμίδες που καταναλώνουμε. Δεν μπορούμε όμως και να παραμελήσουμε την ανάγκη για κίνηση λόγω του καθιστικού τρόπου ζωής.

Γι’ αυτό αναπτύξαμε ένα ολοκληρωμένο προπονητικό σύστημα που ισορροπεί τον τρέχοντα τρόπο ζωής σας με την ανάγκη για άσκηση. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας είναι μόνιμοι με στόχους που κυμαίνονται από τη βελτίωση της αντοχής τους, τη συμμετοχή τους σε κάποια αθλητική δραστηριότητα, την απώλεια σωματικού βάρους, και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους μέσω της αποκατάστασης μυοσκελετικών κακώσεων και την αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων. Οργανώνουμε τα προγράμματα προπόνησης με βάση τις προσωπικές ανάγκες του γυμναζόμενου μέσω μιας ολοκληρωμένης σειράς μετρήσεων και αξιολογήσεων, με βάση τους στόχους του και την ικανότητά του.

Προπονήσεις που θα βρείτε στο Personal Studio

  • Ασκήσεις με αντιστάσεις
  • PILATES
  • VIBRATION TRAINING (Δόνηση)
  • CROSS FIT
  • RUNNERS CLUB
  • SPINNING®
  • Ασκήσεις ισορροπίας ιδιοδεκτικότητας
  • T.R.X. (Ιμάντες)
  • Μέθοδοι αποκατάστασης μυοσκελετικών κακώσεων
  • Ασκήσεις ευκινησίας
  • Μέθοδοι χαλάρωσης

Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι προϊόν μετρήσεων, σωστής αξιολόγησης των μετρήσεων για την δημιουργία προπονητικών προγραμμάτων, σωστής παρακολούθησης, εκτέλεσης και εξέλιξης των προγραμμάτων, με βάση προσωπικές ιδιαιτερότητες και στόχους των γυμναζομένων.

«Michael Minoudis Personal Studio» info

Διεύθυνση : Δεινοκράτους 53 & Μαρασλή

Τηλ. Επικοινωνίας : 210.72.20.105-6

Site : http://personaltrainingplaces.gr/

Facebook : Michael Minoudis Personal Studio

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE