LA Fitness (Νέο Ηράκλειο)

To LA Fitness Club σε συνεργασία με τον εγκυρότερο οργανισμό εκπαίδευσης στο fitness Studio One δημιούργησαν έναν προορισμό ευεξίας και υγείας στα βόρεια προάστια κατέχοντας ηγετική θέση στον χώρος της άσκησης. Στόχος μας είναι η αλλαγή στην ποιότητα ζωής των μελών μας υποστηρίζοντας τους να κάνουν το fitness τρόπο ζωής.

To LA Fitness Club δραστηριοποιείται από το 2005 στο Ν.Ηράκλειο Αττικής. Προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθώς και επαγγελματική εξυπηρέτηση σε ένα κομψό ατμοσφαιρικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής.

To LA Fitness Club αποτελεί το μέλλον του fitness στην Ελλάδα καθώς συνδυάζει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εγκαταστάσεων καθώς και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό από τον εγκυρότερο οργανισμό εκπαίδευσης στο fitness ‘Studio One’, λαμβάνοντας υπόψιν στο κόστος των συνδρομών τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Σαν μέλος του LA Fitness θα ακούσουμε προσεκτικά τι θέλετε να επιτύχετε και ποια είναι τα ενδιαφέροντά σας και μαζί θα δημιουργήσουμε ένα προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Η άσκηση θα σας βοηθήσει να έχετε μεγαλύτερα επίπεδα ενέργειας μέσα στην ημέρα καθώς και να έχετε καλύτερη ποιότητα ύπνου. Δέσμευσή μας είναι να είμαστε δίπλα σας, να σας δίνουμε κίνητρα και να σας προσφέρουμε υποστήριξη ώστε να απολαμβάνετε την ζωή που σας αξίζει. Από την στιγμή που θα βρεθείτε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις μας θα νιώσετε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον το οποίο συνδυάζει υπηρεσίες για όλη την οικογένεια ώστε να απολαμβάνετε όλοι μαζί την ευεξία και την υγεία που σας αξίζει!

Το LA Fitness διαθέτει ενιαίο χώρο 500 τετραγωνικών μέτρων, εξοπλισμένο με μηχανήματα εκγύμνασης τελευταίας τεχνολογίας, κάνοντας την προπόνηση των μελών μας ασφαλή και ευχάριστη. Αποτελείται από ένα στόλο καρδιοναπναευστικών μηχανημάτων (διάδρομοι, ελλειπτικά, steppers) και πολυάριθμα μηχανήματα ενδυνάμωσης κάνοντας την προπόνησή άνετη και απολαυστική, υπό από την επιστημονική καθοδήγηση των γυμναστών του club. Παράλληλα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ελεύθερα βάρη, που ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά προγράμματα άσκησης.

Εδώ εστιάζουμε στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ασκούμενου, δημιουργώντας προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης, το οποίο ανανεώνεται και επαναπροσδιορίζεται σύμφωνα με τους προπονητικούς στόχους κάθε μέλους μας.

Η υγεία σας, η φυσική σας κατάσταση, και η καλύτερη ποιότητα της ζωής σας είναι η αποστολή μας. Γι’ αυτό πέρα από τις άλλες μας δραστηριότητες έχουμε διαμορφώσει το πρόγραμμα «PERSONAL TRAINING SOLUTIONS» προσφέροντας 5 λύσεις για personal training ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα με εξατομικευμένο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

Πισίνα

Όσοι αγαπούν το νερό θα ενθουσιαστούν με την πισίνα 20 μέτρων που διαθέτει το L.A. Fitness!

Σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον γυμναστείτε ή χαλαρώστε μετά την προπόνησή σας με την καθοδήγηση των Aqua Trainers του club. Προγράμματα που προσφέρουν μυϊκή τόνωση και καρδιοαναπνευστική αντοχή χρησιμοποιώντας την αντίσταση του νερού.

Μπορείτε να τα δοκιμάσετε όποιο και αν είναι το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Όποιος και αν είναι ο στόχος σας η πισίνα αποτελεί ένα ασφαλές περιβάλλον για την άσκησή σας. Μελέτες έχουν δείξει ότι το νερό αποτελεί ένα θεραπευτικό μέσο για απαλλαγή από το στρές και την ένταση της ημέρας. Θα βρείτε επίσης πληθώρα κλασσικών προπονήσεων στο νερό, μαθήματα aqua aerobic καθώς και μαθήματα ακαδημίας κολύμβησης για τους μικρούς μας φίλους!

Το LA Fitness παρέχει και άλλες υπηρεσίες στους συνδρομητές του, όπως για παράδειγμα το μασάζ, το σολάριουμ και οι σωστές οδηγίες διατροφής.

 

Επικοινωνία

Τηλ. 210.28.44.990

Λεοφώρος Ηρακλείου 404 / Νέο Ηράκλειο

Site: lafitness.gr

Facebook: L.A. Fitness

 

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital