Κρυολιπόλυση: Η διαδικασία αναίμακτης λιπαναρρόφησης τώρα και στην Αθήνα

Η κρυολιπόλυση είναι η απόλυτη μέθοδος για την ριζική απαλλαγή του περιττού λίπους και του τοπικού πάχους με τον πιο φυσικό, ανώδυνο και αναίμακτο τρόπο και φυσικά χωρίς να αφήνει σημάδια.

Τώρα αυτή η επαναστατικήμέθοδος βρίσκεται στη διάθεση σας και στην Αθήνα, χάρη στην εξειδικευμένη κλινική κρυολιπόλυσης – κρυογλυπτικής Cryoesthetics που διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εγκεκριμένα από τον FDA, τα οποία εξαφανίζουνάμεσα και οριστικά τα λιποκύτταρα μέσω μιας φυσιολογικής διαδικασίας απόπτωσης.

Συγκεκριμένα η όλη διαδικασία βασίζεται στην καταστροφή των κυττάρων του λίπους από τον ίδιο τον οργανισμό. Όταν ένα κύτταρο πεθαίνει φυσικά, τότε οι φύλακες του ανοσοποιητικού μας συστήματος, τα λεγόμενα φαγοκύτταρα, σπεύδουν να εξαφανίσουν οριστικά το νεκρό κύτταρο από τον οργανισμό μας. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται απόπτωση.

Καθώς λοιπόν και το λίπος αποτελείται επίσης από κύτταρα, η πρόωρη θανάτωση τους και η καταστροφή τους από τα φαγοκύτταρα στη συνέχεια, αποτελεί τον πιο φυσικό και εγγυημένα αποτελεσματικό τρόπο για την οριστικήκαταστροφή του περιττού λίπους.

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης χρησιμοποιεί τα κορυφαία μηχανήματα Coolsculptingτης ZELTIQ, τα οποία έχουν λάβει έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, ενώ πάνω από τριάντα κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης συσκευής.

bajar-de-peso

Με τα μηχανήματα αυτά το εξειδικευμένο προσωπικό της Cryoestheticsστοχεύει και παγώνει τα λιποκύτταρα θανατώνοντας τα με μία εντελώς αναίμακτη και ανώδυνη διαδικασία, ενώ στη συνέχεια τα φαγοκύτταρα αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα.

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας είναι πραγματικά θεαματικά, καθώς ημείωση του λίπουςείναι ορατή μόλις 3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία ενώ οι συνεδρίες ολοκληρώνονται σε 2 με 3 μήνες. Επιπλέον το τελικό αποτέλεσμα της Coolsculpting κρυολιπόλυσης – κρυογλυπτικής δεν απαιτεί ειδική διατροφή ή άσκηση για να έχει τέλεια αποτελέσματα.

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE