Κοιλιακοί όπως της Ειρήνης: απόκτησέ τους!

 

 

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μπορεί να σε μαγέψει όχι μόνο με τη φωνή της αλλά και με την γραμμωμένη κοιλιά της. Η νεαρή τραγουδίστρια αποκαλύπτει στο περιοδικό People τα μυστικά διατροφής της.
Η 28χρονη Ειρήνη Παπαδοπούλου τονίζει πως το σώμα της δείχνει σούπερ γραμμωμένη αλλά εκείνη δεν το παρακάνει με την άσκηση, καθώς γυμνάζεται μόνο δύο φορές την εβδομάδα.Αυτό συμβαίνει καθώς τα προηγούμενα χρόνια η Ειρήνη το παραέκανε και τελικά απέκτησε σώμα χωρίς καμπύλες, κάτι που καθόλου δεν της άρεσε. Πλέον, η νεαρή που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story, προτιμά ομαδικά αθλήματα όπως το beach volley, με το οποίο ασχολείται από μικρή.Τα must της Ειρήνης για να ”στεγνώσεις”

  • Τρώγε λίγο απ’ όλα
  • Απόφυγε τηγανητά, αναψυκτικά και το υπερβολικό αλάτι.
  • Αν θέλεις να γλυκαθείς, προτίμησε το παγωτό ή μια κουταλιά σουφλέ σοκολάτας
  • Προτίμησε τους ανεπεξέργαστους υδατάνθρακες (προϊόντα ολικής άλεσης).
  • Έχε πάντα μαζί σου, όπου κι αν βρεθείς σπιτικό φαγητό.
  • Έχε πάντα στην τσάντα σου ένα υγιεινό σνακ για να ικανοποιήσεις κάθε λιγούρα (μπάρα δημητριακών, ανάλατοι ξηροί καρποί, παστέλι).
  • Κάνε τους σωστούς διατροφικούς συνδυασμούς. Αν θέλεις να στεγνώσεις και γραμμώσεις το σώμα σου, πρέπει να αποφύγεις τις σάλτσες και να προτιμήσεις το συνδυασμό άπαχης πρωτεϊνης με σαλάτα: κοτόπουλο ή ψάρι με ψητά λαχανικά.

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »