Κάψε το ΛΙΠΟΣ στους γλουτούς με 8 εύκολους και σίγουρους τρόπους!

Κάθε σωματότυπος έχει τα δικά του προβλήματα όσον αφορά το λίπος και που αυτό συσσωρεύεται. Αν πάρα ταύτα οι γλουτοί σου παιδεύονται από τα ψωμάκια έχουμε 8 τρόπους για να αποκαταστήσεις το πρόβλημα όσο το δυνατόν περισσότερο.

1. Ξέχνα το ασανσέρ – ανέβα τις σκάλες: Με τον τρόπο αυτό και τρέχεις το μεταβολισμό σου και βοηθάς στην εκγύμναση των μυών στην περιοχή των γλουτών. Για να κάνεις το ανέβασμα πιο αποδοτικό, απλά σκύβε λίγο προς τα εμπρός και κράτ την πλάτη στην ευθεία.

2.Ναι στο γρήγορο περπάτημα: το γρήγορο περπάτημα – ελαφρύ τρέξιμο, τζόκινγκ όπως το λέμε και στο χωριό μας, αποτελεί μια από τις καλύτερες μεθόδους καρδιαγγειακής προπόνησης, σε βοηθά να καις λίπος και θερμίδες και προτίμησέ το το πρωί!

3. Ποδηλάτισσα ωραία: τρελά της μόδας, το ποδήλατο αποτελεί την χοτ προπόνηση για ους γλουτούς. Αν μπορείς να αποφύγεις το στατικό και να πηγαίνεις στη δουλειά με ένα ωραίο ποδήλατο, ακόμα καλύτερα.

4. Περίπατος: στα μαγαζιά, στην εξοχή, όπου κι αν βρεθείς περπάτησε έντονα και γύμνασε τους γλουτούς. Με μια ωραία εφαρμογή που μετράει τα βήματά σου στο κινητό, θα ξέρεις και την απόσταση που κάλυψες και τις θερμίδες που έκαψες.

5. Καθίσματα με βάρη: με δύο βάρη στα χέρια, με τα πόδια ελαφρά λυγισμένα και τα γόνατα να μην ξεπερνούν το ύψος των δαχτύλων των ποδιών, ανεβάζεις και κατεβάζεις το σώμα σου αργά και ελεγχόμενα. Καθημερινά, αύξησε τις επαναλήψεις.

6. Στο μηχάνημα αδερφή μου: Τα μηχανήματα του γυμναστηρίου που δεν πλησιάζεις καν, μπορούν να διώξουν τα ψωμάκια γρηγορότερα από τη ζούμπα. Μην τα σνομπάρεις. Οι γρήγορες επαναλήψεις έστω με λίγα κιλά θα κάνουν δουλίτσα.

7. Να πίνεις το νεράκι: μόνο με το νερό διώχνεις τις τοξίνες, τρέχεις το μεταβολισμό, και μετατρέπεις το λίπος σε ενέργεια. Κι όταν πεινάς, σκέψου μήπως απλά είσαι διψασμένη!

8. Κι από διατροφή; Πρόσεξε τα λιπαρά που καταναλώνεις, τρώγε με βάση το πόσο ασκείσαι και η αλλαγή δεν θα αργήσει να έρθει.

Κάψε το ΛΙΠΟΣ στους γλουτούς με 8 εύκολους και σίγουρους τρόπους! 1

Πηγή : Womenonly

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital