Hyper Progressive Gym (Ζωγράφου)

Hyper Progressive Gym 5

Ο στόχος του Hyper Progressive Gym προκύπτει λίγο πολύ και από το όνομά του. Σκοπός του είναι να δώσει στη γυμναστική πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα από προοδευτικές τάσεις κερδίζοντας από τον κάθε ασκούμενο το 110% των δυνατοτήτων του.

Το Hyper Progressive Gym παρέχει στους συνδρομητές του όλα τα καθιερωμένα ομαδικά προγράμματα, εναλλακτικά και ολιστικά προγράμματα από έμπειρους και καταξιωμένους instructors, ενώ στο γυμναστήριο θα βρείτε όλα τα κορυφαία μηχανήματα μυικής ενδυνάμωσης Cybex Eagle.

Για να έχετε συνήθως τα επιθυμητά αποτελέσματα θα πρέπει να απολαμβάνετε και την άσκησή σας. Αυτό είναι επίσης κάτι στο οποίο έχουν δώσει την απαραίτητη έμφαση οι προπονητές του Hyper Progressive Gym, καθώς το περιβάλλον είναι αρκετά οικείο και ευχάριστο για όλους.

Ποια είναι η αποστολή του Hyper Progressive Gym

Η αποστολή του είναι να παρέχει πρωτοποριακές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Fitness, με αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης, που αναβαθμίζουν την καθημερινή ζωή των μελών του γυμναστηρίου.

Ποιο είναι το όραμα του Hyper Progressive Gym

Η φιλοδοξία του είναι να γίνει ένας σύγχρονος φορέας, που θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην διαμόρφωση των τάσεων του Fitness στην χώρα μας.

Παπάγου Αλεξάνδρου 30
T.K. 15771, Ζωγράφου
Τηλ: 210.777.99.90
Facebook: Hyper Progressive Gym

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »