Habitus ( Κολωνάκι )

Habitus Κολωνάκι

Τα συστατικά που χρειάζεται ο κάθε ασκούμενος στην πρώιμη ενασχόλησή του με το fitness είναι κίνητρο, έμπνευση, ενέργεια και τελευταίο και σημαντικότερο, το αποτέλεσμα. Πάνω σε αυτά τα πρότυπα έχουν βασιστεί τα γυμναστήρια Habitus σε Κολωνάκι και Γλυφάδα.

Ο σκοπός των γυμναστηρίων Habitus είναι να ανακαλύψετε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε και τι δυνατότητες έχετε! Σε αυτό θα σας βοηθήσουν οι έμπειροι και καταξιωμένοι master trainers, τα εξατομικευμένα προγράμματα και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός. Όλα αυτά θα συντελέσουν να φτάσετε στο ιδανικό (για εσάς) αποτέλεσμα.

Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής γεμάτο ζωντάνια κι ενέργεια μπορείτε να γυμναστείτε και να απολαύσετε step by step τη διαδρομή για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Είναι κάτι σαν απαράβατος κανόνας από τους ιθύνοντες του Habitus στο Κολωνάκι.

Βέβαια, αυτό που δεν ξεκαθαρίσαμε πιο πάνω είναι ότι το Habitus δεν παρέχει ακριβώς τις 4 αρχές για κάθε ασκούμενο. Η αλήθεια είναι ότι στα γυμναστήρια Habitus το κίνητρο και το αποτέλεσμα είστε εσείς οι ίδιοι! Από εσάς εμπνέονται και σας ωθούν να πετύχετε τους στόχους σας.

Άλλωστε τα προγράμματα εκγύμνασης Habitus Result Based Fitness® έχουν δημιουργηθεί για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των ασκούμενων και περιλαμβάνουν:

  1. Ανάλυση, καταγραφή αναγκών, lifestyle του ασκούμενου
  2. Test αξιολόγησης – έλεγχος προόδου του ασκούμενου
  3. Εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής – διατροφής

Στο Habitus θα βρείτε ακόμα υπηρεσίες όπως το E.M.S (Ηλεκτρομυοδιέγερση), ειδικό πρόγραμμα για τους καλοκαιρινούς μήνες, Personal Training και βοήθεια στις καθημερινές σας διατροφικές συνήθειες.

Διεύθυνση: Κουμπάρη 4, Κολωνάκι
T.K. 10674
Τηλ: 210.36.47.062
Site: www.habitus.gr
Facebook: Habitus Gym

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital