Η ξανθιά καλλονή με το κορμί που καθηλώνει (photos)

Τα εντυπωσιακά γαλανά της μάτια, το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό και το καλλίγραμμο κορμί της την έχουν κάνει να ξεχωρίσει στο χώρο του μόντελινγκ.

Η Sophia Marie Gumina είναι μοντέλο fitness και της αρέσει να επιδεικνύει το γυμνασμένο της κορμί με σύνολα που κρύβουν τα απολύτως απαραίτητα. Η ξανθιά από την Καλιφόρνια λατρεύει τις παραλίες και τις εξωτικές διακοπές, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφήσεις της.

Η ξανθιά καλλονή με το κορμί που καθηλώνει (photos) 1 Η ξανθιά καλλονή με το κορμί που καθηλώνει (photos) 2 Η ξανθιά καλλονή με το κορμί που καθηλώνει (photos) 3 Η ξανθιά καλλονή με το κορμί που καθηλώνει (photos) 4 Η ξανθιά καλλονή με το κορμί που καθηλώνει (photos) 5 Η ξανθιά καλλονή με το κορμί που καθηλώνει (photos) 6 Η ξανθιά καλλονή με το κορμί που καθηλώνει (photos) 7 Η ξανθιά καλλονή με το κορμί που καθηλώνει (photos) 8 Η ξανθιά καλλονή με το κορμί που καθηλώνει (photos) 9 Η ξανθιά καλλονή με το κορμί που καθηλώνει (photos) 10 Η ξανθιά καλλονή με το κορμί που καθηλώνει (photos) 11

Πηγή

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital