Γυμναστήρια στα Νότια Προάστια : Βρες το καλύτερο στην περιοχή σου

Το Gimnastirio.gr, το site που συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα γυμναστήρια στην Αττική σας έχει τη λύση για την καθημερινή σας εκγύμναση. Πρώτη στάση : Νότια Προάστια

Είτε μένεις στα βόρεια προάστια, είτε στο κέντρο έχουμε όλες τις προσιτές λύσεις για να ξεκινήσετε τη γυμναστική σας.

Τα γυμναστήρια, τα personal studios και γενικά οι fitness χώροι στην Αθήνα είναι χιλιάδες και όπως είναι λογικό, ο καθένας από εμάς δυσκολεύεται να αποφασίσει ποιος χώρος είναι καταλληλότερος για την καλύτερη δυνατή προπόνησή του.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να χωρίσουμε τις καλύτερες επιλογές σε προάστια κι εσείς να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει καλύτερα! Ξεκινάμε με τα κορυφαία γυμναστήρια στα Νότια Προάστια.

The Concept – Γυμναστήρια Ηλιούπολη

Γυμναστήρια στα Νότια Προάστια : Βρες το καλύτερο στην περιοχή σου 1

Σε έναν μεγάλο χώρο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, η ομάδα του ΤheConcept προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα αποκλειστικά ομαδικών προγραμμάτων μέσα από τέσσερις θεματικές αίθουσες οι οποίες «τρέχουν» παράλληλα συνολικά 150 ώρες την εβδομάδα. Οι αίθουσες – και οι ομαδικές προπονήσεις – χωρίζονται σε Functional, Holistic, XP–rience (δυναμική) και Power Cycling.

Gym Tonic – Γυμναστήρια Γλυφάδα

Γυμναστήρια στα Νότια Προάστια : Βρες το καλύτερο στην περιοχή σου 2

26 χρόνια στην πρώτη γραμμή του Fitness στην Ελλάδα δεν είναι λίγα και αποδεικνύουν την καλή δουλειά που γίνεται εκεί, στη Γλυφάδα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην πολυετή του παρουσία, αλλά και στον διαρκή εκσυγχρονισμό σύμφωνα πάντα με τα νέα fitness trends! Ο λόγος για το Gym Tonic, έναν χώρο που θα σας μυήσει στη γυμναστική.

Alter Life Boutique Gym – Γλυφάδα

Γυμναστήρια στα Νότια Προάστια : Βρες το καλύτερο στην περιοχή σου 3

Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 1000τμ με υψηλή αισθητική και κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών υπόσχονται επίτευξη στόχων και θεαματικά αποτελεσματα κάνοντας πράξη αυτό που στην Alter life αποκαλούν fitness Excellence!

Habitus Result Based Fitness – Γλυφάδα

Γυμναστήριο Habitus

Αυτό που χρειάζεται κάθε ασκούμενος στην αρχή είναι τέσσερα πράγματα. Κίνητρο, έμπνευση, ενέργεια και τέλος το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το γυμναστήριο Habitus σε Γλυφάδα και Κολωνάκι παρέχει όλα τα παραπάνω στους συνδρομητές του.

Παλλάδιο Gym – Γυμναστήρια Ηλιούπολη

Palladion Gym 2

Το γυμναστήριο Παλλάδιον ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ηλιούπολη το 1987.

Είναι το πρώτο μεγάλο γυμναστήριο που άνοιξε στην περιοχή με πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων γυμναστικής και με ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων.

Shape Health Club – Γυμναστήρια Νέα Σμύρνη

shape gimnastirio 4

Το Shape Health Club παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο προπονητικών προγραμμάτων που περιλαμβάνουν εξατομικευμένη καρδιοαναπνευστική τόνωση  και μυϊκή ενδυνάμωση , ομαδικά προγράμματα, Personal training και Pilates Reformer . Τα οποία συνοδεύονται από την ευεργετική επίδραση της Sauna και του Steam Bath.

Fitness Elite – Γυμναστήρια Νέα Σμύρνη

fitness elite 5

Στόχος και επιθυμία του Fitness Elite Studio, είναι να βοηθήσει τα μέλη του να αποκτήσουν μόνιμα και πραγματικά οφέλη από την άσκηση, υπό την καθοδήγηση έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού, το οποίο σχεδιάζει αποκλειστικά για κάθε μέλος ατομικό πρόγραμμα βασισμένο στις προσωπικές ανάγκες και στους στόχους του καθένα.

Άθλος Gym – Γυμναστήρια Ηλιούπολη

Γυμναστήρια στα Νότια Προάστια : Βρες το καλύτερο στην περιοχή σου 4

Το FITNESS CLUB ΑΘΛΟΣ με 20ετη πείρα στο χώρο της άσκησης και της αισθητικής, θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας για σωματική βελτίωση. Σε έναν χώρο 600τμ σε 4 επίπεδα, θα βρείτε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για να γυμνάσετε το σώμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για να εξυπηρετήσει άψογα τις ανάγκες σας.

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »