Gym Tonic (Γλυφάδα)

Gym Tonic Γλυφάδα

26 χρόνια στην πρώτη γραμμή του Fitness στην Ελλάδα δεν είναι λίγα και αποδεικνύουν την καλή δουλειά που γίνεται εκεί, στη Γλυφάδα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην πολυετή του παρουσία, αλλά και στον διαρκή εκσυγχρονισμό σύμφωνα πάντα με τα νέα fitness trends! Ο λόγος για το γυμναστήριο Gym Tonic στην Γλυφάδα, έναν χώρο που θα σας μυήσει στη γυμναστική.

Πρόκειται για μία σταθερή αξία στο χώρο του Fitness στα νότια προάστια όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ο χώρος των 2.000 τμ θα σας αφήσει άφωνους με τη μοναδική του σχεδίαση βασισμένη στις ανάγκες των ασκούμενων, αλλά και στα πρότυπα μεγάλων γυμναστηρίων ανά τον κόσμο.

Στο Gym Tonic θα βρείτε πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων. Οι αίθουσες του Fitness και του Cardio, εξοπλισμένες με σύγχρονα μηχανήματα της Technogym και ελεύθερα βάρη, σε συνδυασμό με τους έμπειρους και καταρτισμένους γυμναστές μας, σας προσφέρουν την τέλεια εξατομικευμένη προπόνηση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στους στόχους σας.

Στις 2 αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα. Προγράμματα μυικής ενδυνάμωσης, καρδιοαναπνευστικής ικανότητας, χορευτικά και ολιστικά, με περισσότερες από 100 ώρες την εβδομάδα, σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού αθλούμενου.

Επιπλέον εξειδικευμένες υπηρεσίες Personal Training, Exclusive Small Group Training, Pilates Equipment και Ιndoor Cycling σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών προπόνησης και μέγιστα αποτελέσματα.

Αυτό που θα σας κερδίσει στο Gym Tonic είναι το κλίμα που επικρατεί γενικά. Όλοι είναι μια παρέα που έχει ένα κοινό στόχο. Τη γυμναστική και την ευεξία. Και σε αυτή την παρέα χωράνε όλοι!

Λεωφ. Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα
T.K. 16675
Τηλ: 213.03.35.024
Site: www.gymtonic.gr
Facebook: Gym Tonic

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE