Γιώργος Ιορδάνου – Personal Trainer

Ο Γιώργος είναι πιστοποιημένος Personal Trainer (στο elite level) και Group Fitness instructor από τη GR.A.F.T.S. Hellas.

Γιώργος Ιορδάνου - Personal Trainer 1

Η ειδικότητα του είναι να φτιάχνει προγράμματα για να προπονεί άτομα όπου στόχος τους είναι η μυϊκή ενδυνάμωση, η γράμμωση και η μυϊκή υπερτροφία (μυϊκός όγκος). Σε αυτά τα προγράμματα χρησιμοποιούνται εξειδικευμένες μέθοδοι και συνδυασμοί ασκήσεων με τον ιδανικό όγκο προπόνησης για τον εκάστοτε ασκούμενο.

Γιώργος Ιορδάνου - Personal Trainer 2

Έχει εμπειρία στην προπόνηση με Ιμάντες Αιώρησης (TRX) και γενικότερα τη λειτουργική προπόνηση, καθώς προσφέρει έξτρα προπονητικά ερεθίσματα στο σώμα για νέες μυϊκές προσαρμογές.

Γιώργος Ιορδάνου - Personal Trainer 3

Αυτό που τον έχει βοηθήσει να πετύχει στη μέχρι τώρα πορεία του είναι ο ανταγωνιστικός του χαρακτήρας, το πάθος του γι’ αυτό που κάνει, και η δημιουργία κινήτρων για τους ασκούμενούς του μέσα από αυτό. Του αρέσει να προπονεί άτομα τα οποία θέτουν σοβαρούς στόχους όσον αφορά το σώμα τους.

Γιώργος Ιορδάνου - Personal Trainer 4

Παράλληλα εργάζεται στο Personal Studio “Just move”.

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE