Γυμναστική με trx

Βοηθά στην εκγύμναση με το βάρος του σώματος

Το TRX είναι ένα νέο είδος γυμναστικής το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα. Ειδικά λάστιχα κρέμονται από το ταβάνι του γυμναστηρίου και σας βοηθούν να γυμνάζεστε με το βάρος του σώματός σας.

Είναι μια πολύ καλή γυμναστική καθώς γυμνάζει όλο το σώμα και έχει και κάποια στοιχεία αεροβικής άσκησης, εδικά όταν γίνεται ομαδικά στο γυμναστήριο.

Γυμναστική με trx 1

Άμα δεν θέλετε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο μπορείτε να κρεμάσετε τους ιμάντες σε μια πόρτα στο σπίτι σας και να κάνετε τις ασκήσεις μόνες σας.

Έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στις γυναίκες καθώς είναι η κατάλληλη γυμναστική για να σμιλεύσετε τα επίμαχα σημεία όπως είναι οι γλουτοί και τα μπράτσα.

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »