Η γυμναστική της ιδρωμένης Ελεονώρας Μελέτη [εικόνες]

Η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να κρατήσει εξίσου ψηλά δυο πράγματα ταυτόχρονα, το επίπεδο φυσικής της κατάστασης και την δημοτικότητά της. Πως; Με το να βγει για τρέξιμο στο ΟΑΚΑ παρουσία παπαράτσι «πρόθυμου» να απαθανατίσει την στιγμή.

Ένα μαύρο κολάν και ένα σιελ αθλητικό μπουστάκι είναι το σύνολο που επέλεξε η Ελεονώρα Μελέτη (η οποία και βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση που την έχουμε δει ποτέ) για να βγει για τρέξιμο στο ΟΑΚΑ μαζί με τον γυμναστή της.

Η γυμναστική της ιδρωμένης Ελεονώρας Μελέτη [εικόνες] 1

Ένα γεγονός που έρχεται να απαθανατίσει ο φακός του παπαράτσι που «έτυχε» να βρεθεί εκεί.

Η γυμναστική της ιδρωμένης Ελεονώρας Μελέτη [εικόνες] 2

Το μόνο που είναι υπό αμφισβήτηση είναι κατά πόσο το energy bar που κρατά στο χέρι της η δημοσιογράφος είναι prop στα πλαίσια του έμμεσου προμότιον ή κάτι που η Ελεονώρα έτυχε να έχει μαζί στην τσάντα της.

Η γυμναστική της ιδρωμένης Ελεονώρας Μελέτη [εικόνες] 3

Η γυμναστική της ιδρωμένης Ελεονώρας Μελέτη [εικόνες] 4

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »