Έρχεται το τζελ του οργασμού

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης των δοκιμών, το νέο προϊόν μπορεί να διατεθεί σύντομα στους καταναλωτές.

Το πρωτοποριακό τζελ αποδείχθηκε ασφαλές προς χρήση αλλά και αποτελεσματικό.

Το Tefina είναι ένα ρινικό τζελ που περιέχει τεστοστερόνη. Τα χαμηλά επίπεδα της ορμόνης συνδέονται άμεσα με τη μειωμένη λίμπιντο.

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο της Daily Mail, εκπρόσωποι της κατασκευάστριας φαρμακευτικής εταιρίας δηλώνουν πως το τζελ απευθύνεται σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τη λεγόμενη «οργασμική διαταραχή», η οποία χαρακτηρίζεται από την αδυναμία επίτευξης του οργασμού και την έντονη δυσφορία λόγω της αδυναμίας αυτής.

Στο πλαίσιο της τελευταίας δοκιμής, το προϊόν δοκιμάστηκε σε 253 γυναίκες σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία που αντιμετώπιζαν τη διαταραχή. Η θεραπεία διήρκησε συνολικά 84 ημέρες.

Τα αποτελέσματα της δοκιμής έδειξαν ότι οι γυναίκες που χρησιμοποίησαν το Tefina – σε αντίθεση με όσες έλαβαν εικονικό φάρμακο – είχαν κατά μέσο περισσότερους οργασμούς.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν επίσης ότι δεν παρατηρήθηκαν παρενέργειες κατά τη διάρκεια της δοκιμής.

Πηγή: onmed.gr

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE