Κερδίστε 10 Συνεδρίες TRX και 10 Pilates Reformer στο Entasis Fitness Gym στο Αιγάλεω

Το Entasis Fitness Gym στο Αιγάλεω κάνει δώρο σε δύο τυχερούς 10 συνεδρίες  PERSONAL TRX CROSS TRAINING και 10 Pilates Reformer, δύο μεθόδους γυμναστικής που θα σας βοηθήσουν στο να δείτε άμεσα αποτελέσματα στο σώμα σας.

Με 21 χρόνια παρουσίας στο χώρο του Fitness, το Entasis έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στο Αιγάλεω, με τον κόσμο να το επιλέγει για την γυμναστική του.

Το Entasis Fitness Gym δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να γνωρίσουν αφενός το γυμναστήριο και αφετέρου να κερδίσουν ένα δώρο συνολικής αξίας 300 ευρώ! Ο ένας τυχερός / ή θα κερδίσει 10 συνεδρίες TRX CROSS TRAINIG και ο άλλος 10 Pilates.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, απαιτούνται δύο απλά βήματα.

1. Κάνε Like στη σελίδα του γυμναστηρίου στο Facebook

 

2. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής

[iphorm id=”16″ name=”entasis contest”]

UPDATE: Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Ειρήνη Μπαρούτα! Έχουμε επικοινωνήσει με την νικήτρια για την εξαργύρωση του δώρου της!

UPDATE: Ο διαγωνισμός θα πάρει παράταση έως τις 30 Απριλίου λόγω της μεγάλης ζήτησης.

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί την επομένη σε αυτό το άρθρο.

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »