Ελεάννα Λίμα Γκουσέτη – Personal Trainer

Η Ελεάννα είναι γυμνάστρια, Personal Trainer, προπονήτρια κολύμβησης και απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα Συγχρονισμένης Κολύμβησης.

Ελεάννα Λίμα Γκουσέτη - Personal Trainer 1

Είναι επίσης, πτυχιούχος Ιδιωτικής Σχολής με ειδικότητες Aerobics, Pilates και Personal Training, αλλά και αναγνωρισμένη Zumba και Aqua Zumba Instructor. Επιπρόσθετα, είναι απόφοιτος της Ιδιωτικής Σχολής Base Training στο κομμάτι του Personal Training.

Ελεάννα Λίμα Γκουσέτη - Personal Trainer 2

Αφοσιωμένη στο να παρέχει υψηλής ποιότητας και εξατομικευμένες τεχνικές εκγύμνασης φροντίζει πάντα να ενημερώνεται για τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μορφές γυμναστικής. Διαθέτει εκτενή εμπειρία καθώς εργάζεται ως personal trainer τα τελευταία 5 χρόνια σε γνωστά γυμναστήρια αλλά και ιδιωτικούς χώρους.

Ελεάννα Λίμα Γκουσέτη - Personal Trainer 3

Όντας παθιασμένη με το αντικείμενο της έχει στο ενεργητικό της πλήθος επιτυχιών σε όλους τους τομείς της εξειδίκευσης της.

Ελεάννα Λίμα Γκουσέτη - Personal Trainer 4

Αυτό που τη διακρίνει έναντι άλλων είναι η εξαιρετική της ικανότητα να ‘’διαβάζει’’ και να αξιολογεί τις ανάγκες των μαθητών/πελατών της και να αναπτύσσει πρακτικά, επιτεύξιμα και καινοτόμα  προγράμματα γυμναστικής ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE