Αποκλειστική έκπτωση -15% στα κορυφαία fitness διπλώματα

Στη σχολή Studio One μπορείτε να παρακολουθήσετε κορυφαία εξειδικευμένα σεμινάρια της Ευρώπης και να αποκτήσετε τα αντίστοιχα διπλώματα έχοντας αποκλειστική έκπτωση -15% στην εγγραφή σας από το Gimnastirio.gr!

Στη σχολή του Studio One θα βρείτε ειδικότητες όπως Personal Training, Yoga, Pilates, Group Training κ.ά. όπου με τη βοήθεια των κορυφαίων προπονητών θα σας βοηθήσουν στο επόμενο βήμα της καριέρας σας!

Το Gimnastirio.gr σε μία ακόμα αποκλειστική συνεργασία με τον μεγαλύτερο Fitness πάροχο της χώρας δίνει στους αναγνώστες του την ευκαιρία να αποκτήσουν το δίπλωμα της αρεσκείας του με έκπτωση -15%!

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να αποκτήσετε την αποκλειστική έκπτωση του -15%!

[iphorm id=”47″ name=”studio one -10%”]

 

Λίγα λόγια για το Studio One

Το ΙΕΚ Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης «ΩΜΕΓΑ» είναι μέλος των ΣΧΟΛΩΝ ΩΜΕΓΑ μαζί με την επιμόρφωση, δια βίου μάθηση και την Αεροπορική Ακαδημία. Με ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία και με πάνω από 50 χρόνια εκπαιδευτική εμπειρία, οι Σχολές Ωμέγα λειτουργούν σήμερα ως

  • Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης με ειδικότητες ιδανικές για την σημερινή ελληνική αγορά.
  • Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 με μικρής και μεγαλύτερης διάρκειας  κύκλους επιμόρφωσης που οδηγούν σε ελληνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις.
  • Με συμβουλευτικές υπηρεσίες υποστήριξης με πρακτική και απασχόληση σε ανταγωνιστικές επιχειρήσεις.
  • Ωmega Aviation Avacademy – Part 147 EASA.  Με το παγκόσμια αναγνωρισμένο πτυχίο μηχανικών αεροσκαφών και το σύνολο των αεροπορικών ειδικοτήτων.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Fitness «Studio One», με υπερδεκαετή παρουσία στην επιμόρφωση και στη συνεχιζόμενη κατάρτιση,

Είναι:

  • Κέντρο Δια βίου Μάθησης Επιπέδου 1 από τον ΕΟΠΠΕΠ (Επίσημο Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Ενηλίκων). 
  • Πιστοποιημένο Ινστιτούτο Σπουδών από το EHFA (European Health & Fitness Associations) – EUROPE

ACTIVE στα διπλώματα: Personal Training, Group Fitness Instructor, Pilates Teacher.

  • Πιστοποιημένο Ινστιτούτο Σπουδών Pilates από το κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Pilates στον κόσμο, ΑLANHERDMAN PILATES – LONDON. Ο κ. Herdman έρχεται στην Ελλάδα και εκπαιδεύει προσωπικά τους σπουδαστές μας.
  • Πιστοποιημένο Ινστιτούτο Σπουδών YOGA από τον εγκυρότερο Σύλλογο YOGA στον κόσμο, YOGA ALLIANCE (RYΤ-200, RYT-300 & PRYS).
  • O μοναδικός φορέας με TRADEMARK δικά του προγράμματα ομαδικής άσκησης με την ονομασία theConcept.

Διαθέτει:

  • TRADEMARK δικές του μεθόδους διδασκαλίας και βήματα δημιουργικής Χορογραφίας τα οποία και χρησιμοποιούνται εκτενώς από την πλειονότητα των Ελλήνων Group Fitness Instructors.
  • Το πιο δομημένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών σε όλα του τα διπλώματα.
  • Καθηγητές διεθνούς εμβέλειας και κύρους με περίοπτη θέση στην επιστημονική κοινότητα.

Κατέχει:

  • Το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον χώρο της εκπαίδευσης Fitness στην Ελλάδα.
  • Το μεγαλύτερο ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του σε ολόκληρη τη χώρα.

Έχοντας άριστη γνώση των πραγματικών αναγκών της αγοράς εργασίας, το ΙΕΚ Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης «ΩΜΕΓΑ» και το «Studio One» ενώσαμε τις δυνάμεις μας στο χώρο του Fitness και της Αθλητικής Εκπαίδευσης και γίναμε ένα: «ΩMEGA Sports & Fitness Training Center by Studio One»

Με τη δημιουργία του «ΩMEGA Sports & Fitness Training Center by Studio One» αλλάζουμε μια για πάντα τα δεδομένα στην αρχική και συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση στο Fitness και στην Αθλητική Εκπαίδευση, παρέχοντας περισσότερες επιλογές στους υποψήφιους σπουδαστές για την κάλυψη των τρεχουσών και μελλοντικών τους αναγκών.

Με τη δέσμευσή μας στην υψηλή ποιότητα των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών, συνεχίζουμε την προσπάθεια για Καινοτομία, Διαφορετικότητα, Ολοκλήρωση, προσφέροντας καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα, κατάρτιση, επιμόρφωση, δια βίου μάθηση αλλά και νέες εξειδικεύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, δημιουργώντας έτσι ολοκληρωμένους επαγγελματίες.

  • 3 ειδικότητες αιχμής: «Προπονητής Αθλημάτων», «Βοηθός Φυσικοθεραπείας» και «Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας», αναγνωρισμένες από το Υπουργείο Παιδείας.
  • 9 εξειδικεύσεις με Κρατικό Δίπλωμα αναγνωρισμένο από τον Ελληνικό κράτος, με αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα:
  • «Γυμναστική με βάρη: Pesronal Training / Athletes Performance«
  • «Ελεύθερη Γυμναστική: Group Fitness Spesialist / Pilates / Yoga Instructor«
  • «Προπονητής Αθλημάτων: Ποδόσφαιρο / Μπάσκετ / Τέννις / Κολύμβηση / Κλασσικός Αθλητισμός,
  • «Αθλητικό Management»,
  • 9 επιμορφωτικά προγράμματα/διπλώματα με διεθνείς πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες στις περισσότερες χώρες του κόσμου:  «Personal Training Diploma», «Group Exercise Leader 400», «Pilates Diploma 400», «Yoga Alliance Diploma», «Professional Aerial Yoga & Pilates Silks»,  «Tae Box DIPLOMA», «Power Cycling Diploma», «Personal Training e-Learning», «Aqua Fitness Diploma».
  • 13 διαφορετικά μονοθεματικά σεμινάρια υψηλής εξειδίκευσης, με ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, απαραίτητα σε κάθε επαγγελματία Trainer, φυσικοθεραπευτή αλλά και διαιτολόγο.
  • 10 TRADEMARK ομαδικά προγράμματα theConcept, αναγνωρισμένα από το EREPS ως επιμορφωτικά προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (EU LIFE LONG LEARNING PROGRAMME):  Balanced Strength Concept, Cardio Concept, Core Concept, Cross Training Concept, Pilates Concept, Power Cycling Concept, Step Concept, Stretch Concept,  Tae Box Concept, Total Body Concept.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΚΟΙΝΑ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΙΑ.

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE