Διαγωνισμός: Το Fitness Elite σας κάνει δώρο ένα 3ήμερο στο Bello Horizonte

bello horizonte

Το γυμναστήριο Fitness Elite στη Νέα Σμύρνη, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Bello Horizonte στο Γύθειο κάνει δώρο σε έναν τυχερό κι έναν φίλο/η του ένα μαγευτικό τριήμερο!

Για το Fitness Elite δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία γυμναστήρια της Αττικής που σε συνεργασία με το Bello Horizonte σας δωρίζουν ένα τριήμερο!

Το κατάλυμα Βello horizonte Rooms & Apartments, που βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από τη βραβευμένη με γαλάζιες σημαίες παραλία Μαυροβουνίου, αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάθε επισκέπτη που θέλει να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Εξερευνήστε τις άγνωστες ομορφιές της Μάνης, βουτήξτε στα καταγάλανα νερά του Λακωνικού κόλπου, ανακαλύψτε τους γραφικούς κολπίσκους με τις μικρές αμμώδεις παραλίες τους, επιλέξτε κάποιο από τα γραφικά εκκλησάκια της περιοχής μας να τελέσετε το γάμο σας, μυηθείτε στη Μανιάτικη κουζίνα με τις μοναδικές πρώτες ύλες και επισκεφτείτε κάποια από τα δημοφιλέστερα παγκοσμίως μνημεία και αξιοθέατα, που θα μετατρέψουν τις διακοπές σας, σε μοναδική εμπειρία ζωής.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα μπορέσει να εξαργυρώσει το δώρο του από τις 6 Μαΐου 2019 μέχρι τις 30 Ιουνίου και κατόπιν διαθεσιμότητας.

Τα βήματα για το διαγωνισμό είναι πολύ απλά:

1. Να κάνετε Like στη σελίδα του Fitness Elite στο Facebook

2. Να κάνετε Like στη σελίδα του Bello Horizonte στο Facebook

3. Για να διπλασιάσετε τις πιθανότητες να κερδίστε, κοινοποιήστε το άρθρο.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2019 και ο νικητής θα ανακοινωθεί την επόμενη ημέρα εντός του άρθρου.

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital