Κέρδισε έναν μήνα στο The Concept Terminal Gym με Personal Training και Session Διατροφής

Το The Concept Terminal Gym στην Ηλιούπολη κάνει δώρο σε έναν τυχερό έναν μήνα συνδρομή που περιλαμβάνει Personal Training, Session Διατροφής καθώς και την εγγραφή. Ένα δώρο συνολικής αξίας 239€ μπορεί να γίνει δικό σου αρκεί να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό.

Το The Concept Terminal δεν είναι ένα απλό γυμναστήριο… Είναι ο μοναδικός εξειδικευμένος χώρος ομαδικής άσκησης και προσωπικής προπόνησης στην Ελλάδα.

Αν θες κι εσύ να ξεκινήσεις γυμναστική υπό τις οδηγίες των SENIOR TRAINERS του Studio One, του κορυφαίου Εκπαιδευτικού Οργανισμού στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, κάνε Like στη σελίδα του The Concept Terminal Gym και συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί.

 

Κάνε Like στη σελίδα:

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί:

[iphorm id=”1″ name=”New form”]

Update: Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Γεώργιος Παναγιώτου από τον Άγιο Δημήτριο. Σύντομα θα υπάρξει επικοινωνία από το γυμναστήριο με τον νικητή για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί σε αυτό το κείμενο την επομένη.

Καλή επιτυχία!

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE