Διαγωνισμός : Τρεις τυχεροί κερδίζουν 1 ετήσια και 2 εξάμηνες συνδρομές στο Υγειοσωματική Fitness & Beauty Club στον Υμηττό!

igeiosomatiki

Υγειοσωματική Fitness & Beauty Club : Σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο με όλα τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στον Υμηττό, ένας τυχερός θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει την ετήσια συνδρομή του με συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα, χρήση των οργάνων και της σάουνας, ενώ ακόμα δύο θα κερδίσουν εξάμηνες συνδρομές!

Ο λόγος για το Υγειοσωματική Fitness & Beauty Club, που κάνει το καλύτερο δώρο σε έναν μεγάλο τυχερό και δύο ακόμα. Ο πρώτος νικητής του διαγωνισμού θα μπορεί για έναν χρόνο να κάνει χρήση όλων των σύγχρονων οργάνων του γυμναστηρίου, να συμμετέχει σε όλα τα ομαδικά προγράμματα και τέλος να έχει κανονικά πρόσβαση στη σάουνα. Οι άλλοι δύο τυχεροί θα κερδίσουν έπειτα από κλήρωση δύο εξάμηνες συνδρομές. Αλλά τα δώρα δεν σταματούν εδώ!

ΟΛΟΙ όσοι συμμετάσχουν όμως στο διαγωνισμό θα κερδίσουν 10 ημέρες δωρεάν χρήση οργάνων, ομαδικών, TRX, Spinning, CrossFit και Σάουνα! Επίσης θα κερδίσουν μία ανάλυση σύστασης σώματος και μία θεραπεία ενεργοποίησης μεταβολισμού!

ygeiosomatiki

Για να πάρετε όμως μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει πρώτα να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα.

1. Να κάνετε Like στη σελίδα του Υγειοσωματική Fitness & Beauty Club.

2. Να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής.

[iphorm id=”25″ name=”igiosomatiki diagonismos”]

 

3. Κάνοντας Share το διαγωνισμό στο Facebook, η συμμετοχή σας μετράει για διπλή.

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

Ετήσια συνδρομή: ΚΑΡΑΦΥΛΛΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ

Τρίμηνες Συνδρομές: ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΣΟΓΛΟΥ ΖΩΗ – ΡΟΥΛΑΚΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

 

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital