Κέρδισε μια 6μηνη συνδρομή στο Oxygen Fitness στο Π. Φάληρο

Θέλετε να ξεκινήσετε γυμναστική (ή να ξαναρχίσετε) μετά το break των εορτών, αλλά τα οικονομικά σας δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση; Το Oxygen Fitness προνοεί και έχει τη λύση για εσάς, αφού χαρίζει σε έναν τυχερό μια 6μηνη συνδρομή με χρήση όλων των οργάνων και συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα.

Το σημαντικό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής είναι να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε έναν πολύ οικείο χώρο, όπως για παράδειγμα στο σπίτι σας. Αυτό που έχει καταφέρει το Oxygen Fitness στο Παλαιό Φάληρο και γι’ αυτό που ξεχωρίζει, είναι ότι φιλοξενεί τους ανθρώπους σε ένα πολύ οικείο περιβάλλον που αφενός τους βοηθάει να εναρμονιστούν πιο γρήγορα και αφετέρου φέρνει καλύτερα αποτελέσματα στη γυμναστική μας.

Εάν λοιπόν θέλεις να ξεκινήσεις άμεσα την άσκηση και να γυμνάζεσαι δωρεάν για τους επόμενους 6 μήνες, δεν έχεις από το να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό του Oxygen Fitness σε δυο απλά βήματα.

1. Κάνε Like στη σελίδα του γυμναστηρίου στο Facebook

 

2. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής

[iphorm id=”6″ name=”oxygen contest”]

 

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί 28 Φεβρουαρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί την επομένη στην τρέχουσα ανάρτηση. Καλή επιτυχία σε όλους!

NIKHΤΡΙΑ η Χριστίνα Μιχελίδου από το Παλαιό Φάληρο.

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE