Κέρδισε μια ετήσια συνδρομή από το Fitness Elite με ένα πρόγραμμα διατροφής και έξι λιπομετρήσεις

Στο σύγχρονο χώρο του Fitness Elite στη Νέα Σμύρνη θα βρεις όλα τα όργανα εκγύμνασης που ψάχνεις, καθώς και πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων. Τώρα όμως έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις την ετήσια συνδρομή σου στο γυμναστήριο, ένα πρόγραμμα διατροφής, καθώς και έξι λιπομετρήσεις. Ένα δώρο συνολικής αξίας 190 ευρώ.

Οι γιορτές πλέον πέρασαν και αν μη τι άλλο αυτό που χρειαζόμαστε οι περισσότεροι είναι λίγη γυμναστική για να επιστρέψουμε στον… ίσιο δρόμο. Και τι καλύτερο από μια δωρεάν ετήσια συνδρομή σε ένα από τα πιο πλήρως εξοπλισμένα γυμναστήρια στην Αθήνα.

Δείτε το γυμναστήριο εδώ

Το Fitness Elite στη Νέα Σμύρνη δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει το ετήσιο πακέτο γυμναστικής του και επιπλέον την ευκαιρία να βρει την κατάλληλη διατροφή για εκείνον, με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα. Ακόμα, στον διαγωνισμό συμπεριλαμβάνονται κι έξι λιπομετρήσεις.

Το ακριβό δώρο του Fitness Elite μπορεί να γίνει δικό σας μέσα από δύο απλά βήματα!

1. Κάνε Like στη σελίδα του γυμναστηρίου στο Facebook

 

2. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής

[iphorm id=”5″ name=”fitness elite contest”]

 

UPDATE: Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Παναγιώτης Αθανασίου, ο οποίος και θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς από το γυμναστήριο για να ξεκινήσει την συνδρομή του.

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 28 Φεβρουαρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στην τρέχουσα ανάρτηση. Καλή επιτυχία σε όλους!

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE