Δήλωσε συμμετοχή στο Κallithea Night Run και κέρδισε την εγγραφή σου στο Body Control στην Καλλιθέα!

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου διοργανώνεται ένα πολύ ξεχωριστό event για πρώτη φορά στην Αθήνα. Ο λόγος για το «1ο Κallithea Night Run» που έρχεται για να φωτίσει τη νύχτα.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη, ενώ αναμένεται να γίνει η νύχτα… μέρα στις 22 Οκτωβρίου, μιας και οι διοργανωτές θα δώσουν ειδικό φακό σε κάθε συμμετέχοντα στο «1ο Κallithea Night Run».

Η Εκκίνηση και ο Τερματισμός θα γίνουν στην Πλατεία Τζιτζιφιών της Καλλιθέας και θα υπάρχουν αγώνες 5χλμ και 2,5χλμ.

Η διαδρομή θα είναι : Εκκίνηση από την Πλατεία Τζιτζιφιών και επι της οδού Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) με φορά ανεβαίνοντας ,τρέχουμε  εως την οδό Περικλεούς  ( Εκκλησία Αγίας Ελεούσας )και κάνουμε ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ προς την κάθοδο της Ελ. Βενιζέλου εως την οδό ΙΣΜΗΝΗΣ και Τερματίζουμε  μπροστά από την Πλατεία Τζιτζιφιών. Στον αγώνα των 5χλμ κάνουμε την ίδια διαδρομή για 2η φορά.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Μάλιστα, όσοι από εσάς δηλώσετε συμμετοχή στο «1ο Κallithea Night Run» θα κερδίσετε αυτομάτως μια δωρεάν εγγραφή στο Body Control Fitness Club στην Καλλιθέα.

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE