Curves Αργυρούπολη

Τα Curves αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες γυμναστηρίων στην Ελλάδα κι ένα από τα δυνατά χαρτιά της βιομηχανίας του Fitness.

Πρόκειται για χώρους που απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες και υπόσχονται έναν καλύτερο ψυχικό και σωματικό εαυτό!

Τα Curves είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες. Για εμάς η δύναμη, η υγεία, η ευεξία αλλά και η απώλεια βάρους είναι γυναικεία υπόθεση. Το clue του concept των Curves έχει να κάνει με την αποτελεσματική προπόνηση για γυναίκες που διαθέτουν περιορισμένο χρόνο στην καθημερινότητά τους. Χρειάζεστε μόνο 30 λεπτά για να γυμναστείτε αποτελεσματικά μαζί με άλλες γυναίκες!

Αυτό επιταχύνεται μόνο μέσω των ειδικών μηχανημάτων που διαθέτουν οι χώροι των Curves, που συνδυάζουν ταυτόχρονα ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης με αερόβια άσκηση και χωρίς βάρη. Έτσι, σας βοηθούν να κάψετε περισσότερο λίπος και να διατηρήσετε ή να ανακτήσετε τη μυϊκή σας μάζα, όποια κι αν είναι η ηλικία σας.

Στο Curves στην Αργυρούπολη γνωρίζουμε καλά και αγαπάμε τη θηλυκότητα και τις καμπύλες. Όλα μας τα προγράμματα επιβλέπονται από έμπειρους γυμναστές σε ένα περιβάλλον φιλικό και υποστηρικτικό, χωρίς αδιάκριτα ανδρικά βλέμματα.

  • Ολοκληρωμένη άσκηση για όλο το σώμα, σε μόλις 30 λεπτά.
  • Μηχανήματα αποκλειστικά σχεδιασμένα για το γυναικείο σώμα και τις γυναικείες καμπύλες.
  • Ιδανικά για κάθε ηλικία και επίπεδο φυσικής κατάστασης.
  • Συνδυασμός μυϊκής ενδυνάμωσης και καρδιαγγειακής άσκησης ταυτόχρονα.
  • Γυναικείο δίκτυο αλληλοϋποστήριξης και ενθάρρυνσης

Μαρίνου Γερουλάνου 17, Αργυρούπολη
T.K. 16452
Τηλ: 210.99.17.289
Site: https://www.curves.gr/
Facebook: Curves Argyroupolis

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE