Corealign: Η νέα εναλλακτική μορφή άσκησης και γυμναστικής

Το Corealign θυμίζει στη λειτουργία και στην εικόνα του τα όργανα του Pilates. Η μεγάλη του διαφοροποίηση είναι ότι προσθέτει ασκήσεις στην όρθια θέση με εναλλαγές στη χρήση των ποδιών.

Ακριβώς όπως και στην καθημερινή σου ζωή για το λόγο αυτό χαρακτηρίζεται ως η πλέον λειτουργική μέθοδος εξάσκησης. Οι ασκήσεις αφορούν ενδυνάμωση και κινητοποίηση ολόκληρου του σώματος. Οι 2 ασταθείς κυλιόμενες επιφάνειες ενεργοποιούν τις ανάλογες με την κίνηση μυικές ομάδες και τις προκαλούν να πυροδοτήσουν σε δευτερόλεπτα προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες της κίνησης.

Corealign: Η νέα εναλλακτική μορφή άσκησης και γυμναστικής 1

Το Corealign είναι ο καλύτερος τρόπος να εξασκηθεί κάποιος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε περιβάλλον αποθεραπείας όσο και στο πρόγραμμα εκγύμνασης ερασιτεχνών και επαγγελματιών αθλητών και χορευτών.

 

Πηγή: missbloom.gr

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »