Bodyfit Gym (Ταύρος)

bodyfit gymy15

Η σωστή γυμναστική σας προσφέρει ένα όμορφο και γυμνασμένο σώμα, βελτιώνει τη φυσική σας κατάσταση, διατηρεί την υγεία και την ψυχολογία σας σε υψηλά επίπεδα και το κυριότερο, αποβάλλει το άγχος από τη ζωή σας! Στο Bodyfit Gym έχουμε τα εργαλεία για να σας προσφέρουμε όλα τα παραπάνω.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της άθλησης και της προσωπικής βελτίωσης σε επίπεδο υγείας και σωματικής ευεξίας, σε συνδυασμό με την αγάπη μας για τη σωματική ενδυνάμωση και τη διατήρηση της ενέργειας του οργανισμού μας στα υψηλότερα επίπεδα, οδηγούν καθημερινά την ομάδα των έμπειρων γυμναστών του Bodyfit Gym να σας παρέχουν κορυφαίες υπηρεσίες.

Όπως Personal Training, ομαδικά προγράμματα, Fitness, TRX Τraining, αεροβική προπόνηση, Fitness Cardio, Zumba, θεραπευτική προπόνηση και προπόνησης με βάρη σε μηχανήματα δύναμης για την απόλυτη εμπειρία εκγύμνασης και ενδυνάμωσης! Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να πετύχετε τους στόχους σας και να αποκτήσετε το σώμα που πάντα επιθυμούσατε με τη βοήθεια και την ακούραστη υποστήριξη των έμπειρων γυμναστών μας για κάθε σας ανάγκη!

H έμπειρη ομάδα των γυμναστών μας θα σε καθοδηγήσει στο απόλυτο πρόγραμμα προπόνησης, είτε με Personal Trainer για αποκλειστική καθοδήγηση από προσωπικό γυμναστή σε όλο το πρόγραμμά σας, με προπόνηση με βάρη για ενδυνάμωση σε όλο το σώμα και αύξηση του μυϊκού όγκου, είτε με θεραπευτική προπόνηση, για αποθεραπεία από τραυματισμούς και τόνωση του μυϊκού συστήματος με ταυτόχρονη αποκατάσταση από τον καθιστικό τρόπο ζωής!

Υπηρεσίες

Personal Training

Θεραπευτική Προπόνηση

Προπόνηση με Βάρη

Belly Attack

 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

 

Ομαδικά Προγράμματα

Mix Aerobic

Body Power

Cardio

Circuit

Fitness

TRX

Krav Maga

Pilates Ring

Yoga

Zumba
Διεύθυνση : 25ης Μαρτίου 2, Ταύρος
Τηλ. : 210 48.33.920
Email : info@bodyfitgym.gr
Site : bodyfitgym.gr
Facebook : Bodyfit Gym

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE