Bodyfit Gym (Δάφνη)

Bodyfit Δάφνης

Τα 42 συναπτά έτη παρουσίας του στο χώρο του Fitness μαρτυρούν την επιτυχία, αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι ασκούμενοι στο γυμναστήριο Bodyfit στη Δάφνη. Πρόκειται για έναν χώρο που θα σε κάνει να νιώσεις οικεία και να πετύχεις με μεθοδικότητα τους στόχους σου.

Πρωτοσυστάθηκε στο χώρο της γυμναστικής το 1976 και μετά από τέσσερις δεκαετίες βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, προχωράει, καινοτομεί με βάση τις ανάγκες των αθλούμενων. Γιατί στο Bodyfit Δάφνης αυτό μετρά στο τέλος της ημέρας.

Κατάλληλα εξοπλισμένες αίθουσες, καταρτισμένοι προπονητές, καθαροί χώροι, ευγενικό προσωπικό, οικείος χώρος και πολλά άλλα είναι εκείνα που θα συναντήσετε μόλις περάσετε την πόρτα του Bodyfit Δάφνης.

Άλλωστε το μότο του γυμναστηρίου το λέει ξεκάθαρα «Ο σύντροφός σας στη γυμναστική». Το πιο σημαντικό σε ένα γυμναστήριο είναι να υπάρχει πάντα ένας άνθρωπος δίπλα σας. Να σας βοηθάει, να επισημαίνει τα λάθη σας και να συμβάλλει κι εκείνος στη γρηγορότερη επίτευξη των στόχων σας.

Από το Pilates και το TRX, μέχρι και τα όργανα, το Bodyfit Δάφνης υπόσχεται σε όλους μία μοναδική εμπειρία Fitness!

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 164
T.K. 17235, Δάφνη
Τηλ: 210.97.133.22
Facebook: Bodyfit Δάφνης

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE