BodyCore (Περιστέρι)

Το BodyCore είναι αυτό που ψάχνεις για τη γυμναστική σου στα δυτικά προάστια. Ένας νέος χώρος γυμναστικής, άρτια εξοπλισμένος, άνοιξε στο Περιστέρι, με πάθος και γνώση για ότι πιο νέο στο χώρο του fitness!

Στο γυμναστήριο πραγματοποιούνται μαθήματα σε ολιγομελή τμήματα (group classes των 10-12 ατόμων), δίνοντας έτσι την απαραίτητη προσοχή σε κάθε ασκούμενο ξεχωριστά.

Η ομάδα του BodyCore, που αποτελείται από έμπειρους γυμναστές και φυσικοθεραπευτές, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας άμεσα και με ασφάλεια!

Για όσους θέλουν η γυμναστική να γίνει προσωπική υπόθεση, το γυμναστήριο διαθέτει ξεχωριστό χώρο. Ειδικά διαμορφωμένο, για την ατομική σας προπόνηση, κάτω από την συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση του γυμναστή.

Στο γυμναστήριο θα βρείτε δεκάδες υπηρεσίες στο κομμάτι του Group Training, πάντα υπό τις οδηγίες καταρτισμένων προπονητών.

Υπηρεσίες:

FUNCTIONAL TRAINING

SUSPENSION TRAINING

YOGA

BODY ART

PILATES

TUMBAO

ZUMBA

CROSS TRAINING CONCEPT

LATINO CONCEPT

CARDIO CONCEPT

TOTAL BODY CONCEPT

ART CONCEPT

DANS CONCEPT

TABATA

ANIMAL FLOW

Εάν λοιπόν θέλετε να βάλετε τη γυμναστική στη ζωή σας, τότε το BodyCore στο Περιστέρι είναι το καταλληλότερο μέρος για καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο χώρο του fitness.

Επικοινωνία

Τηλ: 210 576 1913

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 164, Περιστέρι

Site: bodycore.gr

Facebook: Body Core (Περιστέρι)

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE