Body & Soul (Νέα Σμύρνη)

Πιστοί στην παράδοση «νους υγιής εν σώματι υγιεί», στο Body & Soul για 20 συνεχή χρόνια με συνέπεια υπηρετούμε το σώμα και το πνεύμα των πελατών μας.

Από την ίδρυσή του το 1996, το γυμναστήριο Body & Soul πρωτοπορεί στη Νέα Σμύρνη παρέχοντας υψηλοτάτου επιπέδου υπηρεσίες fitness και εναλλακτικής γυμναστικής στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Μέσα στα 20 χρόνια λειτουργίας του γυμναστηρίου μας, αυτά που μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε είναι: η υπευθυνότητα στην παροχή των υπηρεσιών μας, η αξιοπιστία, η επιστημονική μας κατάρτιση και κυρίως ο σεβασμός προς τα μέλη μας. Και αυτά είναι εκείνα που μας τοποθετούν στην κορυφή.

Στο Body & Soul θα βρεις όχι μόνο ένα άρτια εξοπλισμένο, υπερσύγχρονο γυμναστήριο αλλά και ένα χώρο όπου μπορείς να ικανοποιήσεις πολυποίκιλες ανάγκες για το lifestyle σου:

  • Στους άριστα οργανωμένους, εξοπλισμένους και στελεχωμένους χώρους του γυμναστηρίου καλύπτουμε όλες τις βασικές σου ανάγκες για γυμναστική.
  • Τα Insider Apps™ του Body & Soul σου προσφέρουν νέους, πρωτοποριακούς τρόπους να γυμναστείς, να χαλαρώσεις, να περιποιηθείς το σώμα σου και να διασκεδάσεις.
  • Με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες Fitness HACKS™ του γυμναστηρίου μπορείς να εστιαστείς σε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Με την παρακολούθηση και βοήθεια του HACKS Trainer™, να τα πετύχεις εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά.
  • Χρησιμοποίησε μια από τις υπηρεσίες Wellness του γυμναστηρίου μας για να αποβάλεις το άγχος, να χαλαρώσεις και να φροντίσεις το σώμα σου.

Αν ενδιαφέρεσαι για ομαδικά προγράμματα, το γυμναστήριο στη Νέα Σμύρνη είναι τέλειο για σένα. Κάθε μήνα προσφέρει πάνω από 180 ώρες ομαδικών προγραμμάτων και small group training. Είτε ξεκινάς τώρα γυμναστική είτε γυμνάζεσαι χρόνια, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε το ιδανικό πρόγραμμα που σου ταιριάζει. Εδώ θα βρεις ομαδικά προγράμματα για εκτόνωση του άγχους, για κάψιμο λίπους, για χαλάρωση, για μυϊκή ενδυνάμωση, για βελτίωση της ισορροπίας και στάσης του σώματος καθώς και για τη διασκέδασή σου.

 

Ομαδικά Προγράμματα

Total Body Concept (Το απόλυτο μάθημα μυϊκής ενδυνάμωσης για ολόκληρο το σώμα με τη χρήση μπαρών, αλτήρων, ελαστικών αντιστάσεων και το βάρος του σώματος).

Core Concept (Χωρισμένο σε δύο ενότητες, γυμνάζει με μεγάλη ένταση κοιλιακούς στο πρώτο μισό και πόδια στο υπόλοιπο πρόγραμμα. Επιτυγχάνει άμεση βελτίωση στους σταθεροποιητές μύες του σώματος και τα πόδια).

Cross Training Concept (Κυκλική διαλειμματική προπόνηση πολύ υψηλής έντασης για πραγματικά γυμνασμένους ασκούμενους. Μεγάλη αύξηση του μεταβολισμού, καύση λίπους και μυϊκή τόνωση, τα άμεσα αποτελέσματά της).

Pilates Concept (Το απόλυτο μάθημα ευθυγράμμισης, ενδυνάμωσης εν τω βάθη και αποκατάστασης τραυματισμών. Εξειδικευμένη προπόνηση με τη χρήση στρώματος mat και smallapparatus).

Yoga Concept (Συνδυασμός σωματικής και ψυχοπνευματικής άσκησης που επιφέρει άμεση βελτίωση στην ευθυγράμμιση, την ενδυνάμωση των μυών και την εσωτερική ισορροπία).

Tumbao (Πρόκειται για έναν συνδυασμό αεροβικών κινήσεων με τεχνικές χορού που βοηθούν στο σώμα να εκφραστεί. Οι χορογραφίες έχουν τα βασικά βήματα λάτιν χορών (salsa, bachata, merenque, reggaeton) σε συνδυασμό με αερόβια κίνηση).

C.Y.B.A (To CYBA σημαίνει CONTROL YOUR BODY ALIGNMENT. Στόχος του είναι να αποκτήσουμε τον πλήρη έλεγχο όλων των κινήσεων μας. Το Cyba  είναι σε θέση να ελαχιστοποιήσει πιθανούς τραυματισμούς τόσο κατά την διάρκεια της άσκησης όσο και στην καθημερινή μας δραστηριότητα).

Tabata Fit (To tabata είναι ένα σύντομο πρόγραμμα διαλειμματικής προπόνησης, όπου εναλλάσσονται περίοδοι άσκησης με περιόδους ανάπαυσης. Έχει σαν στόχο του το μέγιστο δυνατό κάψιμο λίπους σε πολύ μικρά χρονικά διαστήματα και να  βελτιώσει τόσο την αερόβια όσο και την αναερόβια ικανότητα του αθλούμενου).

Balanced Strength Concept (Είναι μια προπόνηση υψηλής έντασης όπου το βάρος του σώματός σου βρίσκεται σε διαρκή ροή. Στόχος της συγκεκριμένης άσκησης είναι η τόνωση και η μυϊκή ενδυνάμωση μέσα από τη συνειδητή & ελεγχόμενη κινητοποίηση του σώματος και των μερών του).

Saturday Night Fever (Ένα πρόγραμμα που αποτελείται από τα πιο ισχυρά είδη γυμναστικής (PILATES, FUNCTIONAL, CROSS TRAINING, YOGA, STRETCHING) συνδυασμένα με τις καλύτερες μουσικές δεκαετίες 80s-90s).

Brazilian Butt (Είναι ένα πρόγραμμα μυϊκής τόνωσης και σύσφιξης που εστιάζει στην περιοχή των γλουτών, κοιλιάς, προσαγωγών-απαγωγών βελτιώνοντας το σχήμα τους και αφαιρώντας πόντους γρήγορα και αποτελεσματικά).

Flowbility (Το πρόγραμμα Flowbility είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για όλο το σώμα αλλά και αποκατάστασης χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων).

 

Insider APPS

Group Functional Concept

Trampoline – Gymstick

Power Cycling Concept (Το spinning είναι το απόλυτο ομαδικό πρόγραμμα καρδιοαναπνευστικής άσκησης με τη χρήση ειδικών μαγνητικών ποδηλάτων εσωτερικού χώρου).

Trampoline (Όταν ακούτε τη λέξη τραμπολίνο, το μυαλό σας τρέχει στο γνωστό παιχνίδι που ίσως κάνατε μικροί σε κάποιο Luna park ή παιδότοπο. Τώρα, με το trabolino μπορείτε να κάνετε ένα από τα καλύτερα προγράμματα).

Double Challenge (TRX & BOSU)

BOSU (Το Bosu Balance Trainer είναι προπόνηση ισορροπίας η οποία εκπαιδεύει ολόκληρο το σώμα για να ανταπεξέρχεται στις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής. Μπορεί να συνδυαστεί με προπόνηση μυϊκής τόνωσης, cardio, ιμάντες . Το Bosu Balance Trainer αποτελείται από μία πλατφόρμα και έναν θόλο ελαστικής δυναμικής επιφάνειας).

TRX (Πρόκειται για προπόνηση που χρησιμοποιεί το βάρος του σώματος και με τη βοήθεια ειδικών ιμάντων προσφέρει πάνω από 300 συνδυασμούς ασκήσεων για μυϊκή ενδυνάμωση και αντοχή).

Πάρε σήμερα την απόφαση να φροντίσεις τον εαυτό σου! Δώσε στο σώμα σου ενέργεια και νεανικότητα, βελτίωσε την υγεία σου, διώξε το άγχος και ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου. Έλα κι εσύ στο Body & Soul, στη Νέα Σμύρνη, για να σου δείξουμε ένα πρωτοποριακό, διασκεδαστικό, νέο τρόπο να γίνεις και να παραμείνεις fit για όλη την υπόλοιπη ζωή σου.

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειάς μας!

Διεύθυνση : Ομήρου 23, Νέα Σμύρνη
Τηλ. : 210.93.14.863
Email : info@bodyandsoulgym.gr
Site : Body & Soul (Ν. Σμύρνη)
Facebook : Body & Soul Gym

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE