Body-Science (Μελίσσια)

EMS (ΗΛΕΚΤΡΟΜΥΟΔΙΕΓΕΡΣΗ) – Physo-m-Punkt BODY FORMER 

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ‘PHYSO-M-PUNKT – BODY FORMER ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.

befunky-collage11

 

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗ ΑΣΚΗΣΗ.

Η χρήση της ηλεκτρομυοδιέγερσης (EMS) είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες, αφού πλαισιώνει το σύνολο των φυσιοθεραπευτικών συνεδριών κατά την διάρκεια προγραμμάτων αποκατάστασης.
Τα οφέλη που παρέχει είναι η βελτίωση της κινητικότητας και η ενδυνάμωση των μυών σε μέλη του σώματος που έχουν περιορισμένη κινητικότητα λόγω κάποιου τραυματισμού και έχουν ατροφήσει (κατάγματα ή μεταγχειριτικά).
Διεγείρει τους μύες στις περιοχές αυτές, με ένα τρόπο απολύτως φιλικό για το σώμα, χωρίς να απαιτείται κίνηση ή η χρήση αντιστάσεων. Επίσης, επιτυγχάνει προστασία του μυοσκελετικού μας συστήματος και των αρθρώσεων, δυναμώνοντας τους μύες που τις περιβάλλουν, όπως, για παράδειγμα, στην σπονδυλική στήλη και τα γόνατα. Πέρα, όμως, από τα οφέλη που προέκυψαν στην φυσικοθεραπεία βρέθηκε ότι η χρήση ηλεκτρομυοδιέγερσης μπορούσε να προσφέρει περισσότερα πράγματα…
Η ηλεκτρομυοδιέγερση άρχισε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του αθλητικού κόσμου όταν βρέθηκε να υπάρχει σημαντική διαφορά στο επίπεδο, που ο εξωγενής αυτός παράγοντας σύσπασης, καταφέρνει να κινητοποιήσει τις μυϊκές ίνες μιας μονάδας μυών.
Λόγω της φυσιολογίας του ανθρώπου ο εγκέφαλος δεν μπορεί ποτέ να νευρώσει όλες τις μυϊκές ίνες ενός μυ.
Το μέγιστο της κινητοποίησης που μπορεί να επιτευχθεί σε ένα καλά γυμνασμένο μύ, κατά την διάρκεια της σύσπασης, είναι του 60%-65% των μυϊκών ινών του.
Σε προπόνηση με μηχανήματα ηλεκτρομυοδιέγερσης έχει βρεθεί κινητοποίηση σχεδόν του σύνολου των μυϊκών ινών στην αντίστοιχη σύσπαση.
Το ποσοστό έφτανε έως το 95%-98%, κάτι που είναι ανέφικτο με την παραδοσιακή γυμναστική, αυξάνοντας τα επίπεδα της αθλητικής απόδοσης.
Ωστόσο, μας δίνεται η δυνατότητα να προπονηθούμε σε μεγάλες αντιστάσεις και με πολύ υψηλό επίπεδο δύναμης σε όλο το σώμα, χωρίς την ύπαρξη πραγματικού βάρους που θα επιβάρυνε το σώμα μας και θα οδηγούσε μακροχρόνια σε μυοσκελετικές κακώσεις.
Αντιθέτως μας κάνει μια μορφή θεραπείας στη μέση και στα γόνατα, απαλλάσσοντας μας από οποιοδήποτε πόνο.
Το ασκησιολόγιο παραμένει ίδιο με αυτό που θα κάναμε παραδοσιακά για να γυμναστούμε, η μορφή που εφαρμόζουμε τα βάρη στο σώμα μας αλλάζει, φορώντας τη φόρμα και ασκώντας πίεση εξωγενώς.
Το γεγονός αυτό καθιερώνει την προπόνηση σε συνδυασμό με μηχανήματα ηλεκτρομυδιέγερσης ως την πληρέστερη και αποτελεσματικότερη μορφή άσκησης για το ανθρώπινο σώμα.
Η σύγχρονη αυτή μορφή προσωπικής γυμναστικής εγγυάται ένα ταχύτατο αποτέλεσμα που θα γίνει αντιληπτό από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

befunky-collage2

 

ΑΛΛΕΣ ΥΠΕΡΕΣΕΙΕΣ

TRX – FUNCTIONAL TRAINING

ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΡΑΠΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Nuga Best

 Πατήστε εδώ και δείτε λεπτομέρειες και πληροφορείες για την κάθε  υπηρεσία.

Kέας 5,Μελίσσια
15127, Αθήνα
Τηλέφωνο: : +30 210-6096200
E-mail: info@body-science.gr
Site: www.body-science.gr
Facebook: bodyscience

 

 

Λίγα λόγια για την εταιρία..

Η εταιρία ‘BODY SCIENCE’ είναι μια νεοσύστατη εταιρία στο χώρο του ‘FITNESS’, στην οποία

σκοπός και φιλοσοφία της είναι το:  ’LIFELONG EXERCISE’.

Η δημιουργία, δηλαδή και η υποστήριξη εκείνων των συνθηκών που θα επιτρέψουν στον κάθε άνθρωπο να γυμνάζεται Δια-Βίου.

Με πίστη στις υπηρεσίες ‘FITNESS’ για τον άνθρωπο και με σύμμαχο τη γνώση για τα οφέλη υγείας που προκύπτουν από την μακροχρόνια δραστηριότητα, η φιλοσοφία της εταιρίας στηρίζεται σε μια και μόνο αρχή.

Στην εύκολη ένταξη της Φυσικής Δραστηριότητας στον τρόπο ζωής των ανθρώπων και όχι στην αλλαγή του τρόπου ζωής για να έχουμε τα οφέλη υγείας από αυτή

Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός θα πρέπει, όμως και οι υπηρεσίες να καλύπτουν

3 βασικά σημεία:

• Την ταχύτητα των συνεδριών

• Την αποτελεσματικότητά τους

• Το χαμηλό κόστος

Σε ένα χώρο που έχουμε διαμορφώσει ειδικά για εσάς, υπερασπιζόμενοι την ιδιωτικότητά σας και με τη συμμετοχή σύγχρονων μηχανημάτων (αναγνωρισμένα με ιατρικές πιστοποιήσεις και ISO), έχουμε εξασφαλίσει τις ιδανικές υπηρεσίες υγείας και άσκησης. Με συνεδρίες από μόλις 20’ και πάντα με την επίβλεψη προσωπικού γυμναστή διατηρούμε τον έλεγχο για την ομαλή διεξαγωγή των ασκήσεων, εξασφαλίζοντας ασφάλεια στην προπόνησή σας και την κατάλληλη καθοδήγηση για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Ενώ είναι γνωστά τα οφέλη από έναν υγιεινό τρόπο ζωής, εντούτοις, λίγοι είναι αυτοί που τελικά τον ακολουθούν. Η μείωση των ασθενειών, η προαγωγή της ευεξίας, καθώς και η αύξηση του προσδόκιμου ζωής είναι κάτι, που σίγουρα, δεν αφήνει κανένα αδιάφορο.

Για την επίτευξη των στόχων αυτών μια μικρή αλλαγή στον τρόπο ζωής, είναι πολλές φορές αρκετή.

Tις τελευταίες δεκαετίες ο σύγχρονος, δυτικά προσανατολισμένος τρόπος ζωής έχει επιβλητικά καθιερώσει ένα στατικό μοντέλο διαβίωσης.

Με την πληθώρα των επαγγελμάτων να είναι καθ’ ολοκλήρου καθιστικά και ακολουθώντας την ίδια ακριβώς συμπεριφορά στην διαχείρηση του ελεύθερού μας χρόνου, φτάσαμε στο σημείο να έχουμε τα χαμηλότερα επίπεδα δραστηριότητας που παρατηρήθηκαν ποτέ στην ιστορία του

ανθρώπου.Έχουμε ταχθεί ενάντια στη φύση μας, με εμφανή τα σημάδια στο σώμα και την υγεία μας, γεγονός που καθιστά αναγκαία και επιτακτικότερη, από ποτέ, μια πιο δραστήρια ζωή.

Πραγματοποιείστε μια μικρή αλλαγή στη ζωή σας και ελάτε να γίνουμε συνεργάτες σας σε αυτή σας την προσπάθεια. Με ουσιαστική καθοδήγηση και μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σας σκοπός μας είναι να βρείτε γρήγορα τα καλά στοιχεία του εαυτού σας και να έχετε σύντομα τα αποτελέσματα που χρειάζεστε!

Φιλικά

Γιώργος Χαρκοφτάκης

Εκπεδευτής

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΚΟΦΤΑΚΗΣ

PERSONAL TRAINER
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (Τ.Ε.Φ.Α.Α.)ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ (MSc) ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ‘ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital