Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνες ταχύτητας – Σώος και αβλαβής ο οδηγός (Video)

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε ο Loic Duval και μόνο ελαφριά τραυματισμένος βγήκε από τα συντρίμμια του Audi R18 e-tron Quattro, έπειτα από ένα τρομακτικό ατύχημα στις ελεύθερες δοκιμές του 24ωρου αγώνα του Μαν.

O 31 ετών οδηγός, έχασε για αδιευκρίνιστη ακόμα αιτία τον έλεγχο του πρωτοτύπου της γερμανικής εταιρείας, στις στροφές που φέρουν το όνομα της «Porsche».

Το συμβάν έλαβε χώρα με τη συμπλήρωση της πρώτης, εκ των τεσσάρων ωρών της διαδικασίας.

Ο Duval που πέρυσι είχε κατακτήσει τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα-πρόκληση, είχε τις αισθήσεις του όταν τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στη σκηνή του ατυχήματος.

Παρότι το R18 ήταν διαλυμένο, ο προστατευτικός φράκτης το ίδιο, ο Γάλλος που μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρικό κέντρο της πίστας του Μαν και μετέπειτα στο νοσοκομείο, φέρεται να τη γλίτωσε μόνο με δύο μεγάλα κοψίματα. Μέχρι εκείνο το σημείο, ο Duval είχε σημειώσει τον δεύτερο καλύτερο χρόνο και πίεζε για να περάσει στην κορυφή. Μάλιστα ήταν ταχύτερος όλων στον πρώτο τομέα της πίστας, στον γύρο που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει.

O Duval δεν θα λάβει τελικά μέρος στον αγώνα. Θα τον αντικαταστήσει ο Marc Gene, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πλευρό των Tom Kristensen και Lucas di Grassi.

Πηγή: athensmagazine.gr

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital