Ποιες είναι οι γυμναστικές ασκήσεις που θα σας φέρουν σε οργασμό; (Photos)

Πριν μερικά χρόνια δεν ήταν παρά ένας “μύθος”: Κάποιες ασκήσεις οδηγούν σε οργασμό. Όμως οι μαρτυρίες ολοένα και πληθαίνουν και, πλέον, δεν θεωρείται απλά ως κάτι εφικτό αλλά έχουν βγει και συγκεκριμένες γυμναστικές ασκήσεις που παρουσιάζουν αυξημένες πιθανότητες να σας φέρουν σε σεξουαλικό οργασμό χωρίς να κάνετε σεξ!

Ο λόγος γίνεται για αυτό που είναι πλέον γνωστό ως “coregasm”. Η δρ Victoria Zdrok, συγγραφέας του βιβλίου “The Anatomy of Pleasure” εξηγεί σχετικά: “Πολλές γυναίκες χρειάζονται να αυξήσουν την ένταση στους μυς των ποδιών προτού καταφέρουν να φτάσουν σε οργασμό. Όταν μια γυναίκα ασκείται, η απελευθέρωση ενδορφινών και ντοπαμίνης, που είναι απαραίτητες για να φτάσει σε οργασμό, σε συνδυασμό με την ένταση στους κοιλιακούς μυς και στα πόδια, είναι δυνατό να διεγείρουν την κλειτορίδα και να οδηγήσουν σε οργασμό”.

Και προσθέτει: “Αυτό συμβαίνει κυρίως σε γυναίκες που έχουν ήδη ισχυρούς πυελικούς μυς και όταν κάνουν συγκεκριμένες ασκήσεις, τους πιέζουν με τέτοιον τρόπο, ώστε διεγείρονται στην περιοχή της κλειτορίδας”.

Οι παρακάτω ασκήσεις είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν αυτό το φαινόμενο στις γυναίκες που έχουν σχετικά γυμνασμένους πυελικούς μυς:

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital