ΑΡΕΝΑ ΟΑΚΑ (ΣΤΑΔΙΟ ΟΑΚΑ)

Έναν υπερσύγχρονο χώρο φιλοξενεί το ΟΑΚΑ, το Αρένα ΟΑΚΑ του Γιώργου Μπαλωμένου.

Το ΑΡΕΝΑ ΟΑΚΑ στεγάζεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο, άνετο και λιτό, άρτια εξοπλισμένο με όλα τα όργανα για κάθε απαίτηση λειτουργικής προπόνησης. Παρέχει δωρεάν πάρκινγκ και ασφάλεια. Οι εξειδικευμένοι προπονητές παρέχουν τη μέγιστη προσοχή και καθοδήγηση σε προσωπικό κ ομαδικό επίπεδο με στόχο να δείτε το σώμα σας να αλλάζει,τη διατήρηση της υγείας κ τη βελτίωση της αντοχής κ της δύναμης. Το αθλητικό τμήμα του καράτε παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο ανεξάρτητα από ηλικία,φύλο την ολοκληρωμένη γνώση κ τεχνική των πρωταθλητών-προπονητών σε κάθε επίπεδο.

Στον χώρο μας, θα βρείτε τον τρόπο και τα κίνητρα για να αποκτήσετε υγιέστερο σώμα, δυνατότερο νου, ισχυρότερη θέληση.

Σε ένα περιβάλλον σεβασμού και καταλληλότητας για όλους – παιδιά, ενήλικες, οικογένειες, κατοικίδια (!), διδάσκουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα την πολεμική τέχνη που αγαπάμε, αλλά και προγράμματα που εστιάζουν στην υγεία και ευεξία του σώματος.

FitathlonCross Training

Η ενσωμάτωση των πιο πρόσφατων επιστημονικών ευρημάτων στην προπονητική, αθλητική και αθλητιατρική σχετικά με την αποτελεσματικότητα της άσκησης στον οργανισμό και τη βελτίωση της υγείας του, λέγεται Fitathlon Cross Training.

Εκατομμύρια φανατικοί οπαδοί του ανά τον κόσμο, θεωρούν το Fitathlon την πιο ολοκληρωμένη και ολιστική μέθοδο άθλησης και fitness, καθώς είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματική για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, τη μείωση του λίπους στον οργανισμό, την απώλεια βάρους και την γράμμωση του σώματος.

Στον χώρο μας Arena OAKA Stadium, λειτουργούν καθημερινά, πρωινά και απογευματινά προγράμματα Fitathlon Cross Training και οι πτυχιούχοι εκπαιδευτές μας, συμβάλλουν κάθε φορά στην δέσμευση των συμμετεχόντων, ώστε «καμία προπόνηση να μην πηγαίνει χαμένη».

Karate Shotokan

Το kara-te, η πολεμική τέχνη του «άδειου χεριού», διδάσκεται στη Σχολή μας μέσα από το σύστημα του Shotokan, του πιο παραδοσιακού και διαδεδομένου στυλ karate.

Η προσήλωση του νου στην τεχνική, η ενδυνάμωση του σώματος μέσα από την επανάληψη και η υπέρβαση του «εγώ», διαπλάθουν τον χαρακτήρα των εκπαιδευομένων με ποιότητες όπως ο σεβασμός και η βοήθεια στον πλησίον, η αυτοσυγκέντρωση, τάξη, πειθαρχία, αυτοπεποίθηση, στοχοθέτηση, οξυμένη παρατηρητικότητα, ταπεινότητα.

Στο dojo μας, η παράδοση στην εξάσκηση της πολεμικής τέχνης και η αυστηρότητά της, συναντά τον σεβασμό για τον άνθρωπο και τη μοναδικότητά του σε όλα μας τα τμήματα – αγωνιστικά και μη, ενηλίκων και παιδιών, ενώ διοργανώνουμε τακτικά σεμινάρια, με σκοπό τη διεύρυνση της γνώσης και των εμπειριών των μαθητών μας.

Η Arena OAKA Stadium είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ), απ’ όπου και αναγνωρίζονται όλες οι εξετάσεις κατοχής ζωνών της Σχολής.

Group & Personal Training

Άσκηση και άθληση ειδικά προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις μίας ομάδας συμμετεχόντων ή εξατομικευμένα.

Στην Arena OAKA Stadium έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε tailor made προγράμματα εκγύμνασης, ανάλογα με τους στόχους και τις δυνατότητες της ομάδας, ή του αθλούμενου ξεχωριστά.

Το εύρος των στόχων στο οποίο μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στη Σχολή μας μέσα από αυτού του είδους το training, αφορά από μείωση σωματικού βάρους και βελτίωση της υγείας και ευεξίας του σώματος, έως συνολικότερη προετοιμασία για εξετάσεις σε σχολές, ή και συμμετοχή σε πρωταθλήματα.

Μέσα από την ευρεία γνώση μας, τη συνεχή μελέτη γύρω από τις τεχνικές, τις μεθόδους και την αποτελεσματικότητα των ασκήσεων σε κάθε οργανισμό, αλλά και τη συζήτηση μαζί σας, επιλέγουμε και δημιουργούμε προγράμματα που ανταποκρίνονται στους στόχους, τις ικανότητες και τις δυνατότητές σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΔΩΡΕΑΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 698.60.99.129

FACEBOOK: ArenaOakaStadium

SITE: www.arena-oaka.gr

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE