Aqua Swimming Center (Περιστέρι)

Aqua Swimming Center 6

Το Aqua Swimming Center στο Περιστέρι είναι ένας άρτια εξοπλισμένος χώρος και τηρεί όλες τις προδιαγραφές για όσους θέλουν να μάθουν από τους καταλληλότερους ανθρώπους κολύμβηση.

Βέβαια, το ζητούμενο για το Aqua Swimming Center είναι αφενός η σωστή εκμάθηση κολύμβησης για μικρούς και μεγάλους και αφετέρου οι σωστές οδηγίες για την ασφάλειά τους, αλλά και για την υγεία.

Λίγα λόγια για τις εγκαταστάσεις

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας  τηρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Για τον καθαρισμό του νερού της πισίνας εφαρμόζεται η πιο σύγχρονη και οικολογική μέθοδος (ηλεκτρόλυση άλατος). Το νερό είναι απόλυτα διαυγές, δίχως την ενοχλητική και επιβλαβή οσμή από τα παραπροϊόντα του χλωρίου. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά  για την απολύμανση του νερού και η ποιότητα του ελέγχεται διαρκώς ηλεκτρονικά.

Επιπρόσθετα, γίνονται μικροβιολογικές αναλύσεις από πιστοποιημένο εργαστήριο (με ISO 17025), ώστε να είστε πάντα απολύτως σίγουροι για το περιβάλλον στο οποίο κολυμπάει το παιδί σας.

Η θερμοκρασία της πισίνας, τηρείται σταθερά, χειμώνα – καλοκαίρι, στην ιδανική θερμοκρασία των 33 βαθμών Κελσίου για τη μικρή πισίνα και 29 βαθμών κελσίού για τη μεγάλη πισίνα. Η θερμοκρασία του χώρου είναι σταθερή στους 26 βαθμούς κελσίου.

Οι υπηρεσίες που θα βρεις στο Aqua Swimming Center είναι οι Ακαδημίες Κολύμβησης, το Aqua Aerobic και η Βρεφική Κολύμβηση.

Στην ακαδημία κολύμβησης τα παιδιά μαθαίνουν σταδιακά να κολυμπούν τα 4 στυλ κολύμβησης. Τα παιδιά που συμμετέχουν στα μαθήματα κολύμβησης χωρίζονται σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία, το επίπεδο επίπλευσης και κολύμβησης με στόχο την εξοικείωση με το νερό και την εκμάθηση της κολύμβησης.

Το Aqua Aerobic αποτελεί μια αερόβια αθλητική δραστηριότητα, η οποία κρατά την καρδιακή συχνότητα σε υψηλά επίπεδα αυξάνοντας έτσι το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του ασκούμενου.

Η συμμετοχή σε προγράμματα Aqua Aerobic οδηγεί σε απώλεια βάρους  ενώ σε συνδυασμό με ένα ειδικά σχεδιασμένο διατροφικό πρόγραμμα μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της χοληστερίνης και της αρτηριακής πίεσης του ασκούμενου.

Η βρεφική κολύμβηση είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης και ανάπτυξης ικανοτήτων στο νερό, με τη μορφή παιχνιδιού. Η βρεφική κολύμβηση, αφορά μωράκια από 6 μηνών έως 3 ετών.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 67
T.K. 12132, Περιστέρι
Τηλ: 211.40.47.004
Facebook: Aqua Swimming Center
Site: www.aquaswim.gr

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE