Αποτελέσματα GFC 5

Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης Vs Γιώργος Μαζμανίδης 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ο Γιώργος Μασμανίδης εγκαινίασε το GFC 5 με εκπληκτική υποταγή επί του αντιπάλου του. Συγκεκριμένα, ο μαχητής από του «Λέοντες Ασπροπύργου», αφού με καταπληκτική ρίψη έριξε στο καναβάτσο τον Ρουμελιώτη, έπειτα τον «έπνιξε» με… Emelianenko τρόπο. 

Βασίλης Θέμης Vs Δημήτρης Γράμψας 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΣτο δεύτερο παιχνίδι των pre games του GFC 5 ο Βασίλης Θέμης συνέχισε το έργο του Μασμανίδη, αφού κέρδισε στο δεύτερο γύρο με υποταγή τον Γράμψα. 

Αλέξανδρος Πετρίδης Vs Γιάννης Συργκάνης 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Νικητής ο Πετρίδης με ομόφωνη απόφαση των κριτών. Οι δύο μαχητές έδειξαν αγχωμένοι στην αρχή του αγώνα, αλλά κυρίως στο δεύτερο γύρο ο Πετρίδης που βασίστηκε στο στράικινγκ του κατάφερε το θετικό αποτέλεσμα γι’αυτόν και την ομάδα του. 

Χαρά Δημητρούλα Vs Κωνσταντίνα Χούσου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Νικήτρια με εντυπωσιακό τρόπο η Χούσου. Οι δύο αθλήτριες ξεκίνησαν με τρομερό στράικινγκ. Η Δημητρούλα άργησε να πάει την Χούσου στο έδαφος κι όταν τα κατάφερε η δεύτερη δεν αιφνιδιάστηκε και με σερί χτυπημάτων πήρε το αποτέλεσμα. 

Θανάσης Dragnev Vs Γιάννης Σαββέρας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Εντυπωσιακό ντεμπούτο από τον Dragnev στο GFC. Ο μαχητής του Θεοφάνους με ωραίο στράικ στην αρχή και έπειτα με εντυπωσιακή υποταγή κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Σαββέρα. 

Αλέξης Σαββίδης Vs Νίκος Μάνος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Νικητής με ομόφωνη απόφαση ο Σαββίδης. Ο νεαρός μαχητής από τον Ασπρόπυργο προσπάθησε να παίξει εντυπωσιακά, ψάχνοντας το νοκ – άουτ. Στον 3ο γύρο αμφότεροι τελικά έπεσαν στο έδαφος, ο Σαββίδης δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά έχοντας τα απαραίτητα σημεία έγραψε άλλη μία νίκη στο δελτίο του. 

Γκεόργκι Παπουανασβίλι Vs Γιώργος Πασχαλίδης ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Νικητής στον πρώτο γύρο με υποταγή ο πολύπειρος παλαιστής Γιώργος Πασχαλίδης.

Στέφανος Αποστολάκης Vs Βασίλης Κακαρίκος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: O Κακαρίκος πραγματοποιήσε νικηφόρο ντεμπούτο στις ΜΜΑ. Ο «North»  ξεκίνησε καταπληκτικά στον πρώτο γύρο και με ωραίο στράικ κατάφερε άνοιγμα στο μάτι του Αποστολάκη. Ο δεύτερος όμως έφερε στα ίσα τον αγώνα και πάλεψε πραγματικά εντυπωσιακά. Εν συνεχεία ο Κακαρίκος με τρία σερί γόνατα στον τρίτο γύρο πήρε τη νίκη σε μία εξαιρετικά κοντινή μάχη. 

Αλέξης Νικολακόπουλος Vs Χρήστος Πλασσάρης 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Νικητής με ομόφωνη απόφαση ο Χρήστος Πλασάρης. Το αποτέλεσμα αμφισβήτησε ανοιχτά ο Νικολακόπουλος και σίγουρα θα πάμε για ρεβάνς. Σε γενικές γραμμές ο Πλασσάρης ήταν πιο επιθετικός από τον «Καβαλίνο» και κέρδισε τις εντυπώσεις. 

Ρόμπερτ Ογκανεσιάν Vs Άγγελος Παπουανασβίλι

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Στον πρώτο γύρο ο Ογκανεσιάν επικράτησε με υποταγή του αντιπάλου του. 

Ζούρα Ζαρνάτζε Vs Σταμάτης Μουρούλης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Οι προβλέψεις… μάτιασαν τον αγώνα που όλοι οι φανς περίμεναν πως και πως. Συγκεκριμένα, ο Ζουρα στην αρχή του αγώνα καταλάθος χτύπησε στο μάτι τον Μουρούλη. Ο δεύτερος δεν μπόρεσε να συνεχίσει κι έτσι το παιχνίδι είναι νον – κόντεστ. 

Τόνι Χριστοδούλου Vs Στάντσεφ 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Νικητής με ομόφωνη ο Έλληνας Τόνι Χριστοδούλου. Πολύ δύσκολο παιχνίδι! Ο Βούλγαρος ήταν εξαιρετικός στη μάχη του, αλλά στο έδαφος ο Τόνι επικράτησε. 

 

πηγή: www.fightsports.gr

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE