Απόκτησε δίπλωμα Personal Training e-Learning με έκπτωση -65% από την καλύτερη Ακαδημία Fitness στη χώρα

Το Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη Fitness Academy της χώρας, το Studio One δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να αποκτήσει το δίπλωμα Personal Training e-Learning με έκπτωση -65%.

Το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασύγχρονης εξ αποστάσεως επιμόρφωσης/κατάρτισης* στο personal training, μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας. Η διαδικτυακή πλατφόρμα επιμόρφωσης του Studio One βραβεύτηκε από τα “Education Leaders Awards” 2019 (βραβεία αριστείας στην εκπαίδευση).

Η αποκλειστική προσφορά μας για το δίπλωμα Personal Training e-Learning είναι 490€ από 1.400€!

 • Επιμορφώνεσαι στην άνεση του σπιτιού σου ή όπου κι αν βρίσκεσαι, όπως εσύ θες και στο χρόνο που θες.
 • Αποκτάς όλες τις εφαρμοσμένες γνώσεις που χρειάζεσαι, μαθαίνοντας από τους καλύτερους.

*Το πρόγραμμα e-learning συνδυάζεται με υποχρεωτική δια ζώσης πρακτική άσκηση (Personal Contact – Practice & Coaching) διάρκειας 30 ωρών κατ’ ελάχιστον. Οι διαδικασίες αξιολόγησης των καταρτιζομένων και τα αντικείμενα διδασκαλίας είναι αντίστοιχα του διπλώματος Personal Training 400h.

Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα σε καλέσουμε

[iphorm id=”49″ name=”elearning”]

ΤΟ STUDIO ONE ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ:

 • Κέντρο Δια βίου Μάθησης Επιπέδου 1 από τον ΕΟΠΠΕΠ (Επίσημο Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Ενηλίκων)
 • Πιστοποιημένο Ινστιτούτο Σπουδών από το EHFA (European Health & Fitness Associations) στα διπλώματα: Personal Training, Group Fitness Instructor, Pilates.
 • Πιστοποιημένο Ινστιτούτο Σπουδών Pilates από το κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Pilates στον κόσμο, Αlan Herdman Pilates – London. Ο κ. Herdman έρχεται στην Ελλάδα και εκπαιδεύει προσωπικά τους σπουδαστές μας.
 • Πιστοποιημένο Ινστιτούτο Σπουδών YOGA από τον εγκυρότερο Σύλλογο YOGA στον κόσμο, Yoga Alliance (RYΤ-200, RYT-300 & PRYS).
 • Το Δίπλωμα Dance παρέχει στους σπουδαστές του το δικαίωμα προετοιμασίας για το Βρετανικό σύστημα χορού I.S.T.D.
 • TRADEMARK δικές του μεθόδους διδασκαλίας και βήματα δημιουργικής Χορογραφίας τα οποία και χρησιμοποιούνται εκτενώς από την πλειονότητα των Ελλήνων Group Fitness Instructors.
 • Tο πιο δομημένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών σε όλα του τα διπλώματα.
 • Καθηγητές διεθνούς εμβέλειας και κύρους με περίοπτη θέση στην επιστημονική κοινότητα.
 • Tο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον χώρο της εκπαίδευσης Fitness την Ελλάδα.
 • Tο μεγαλύτερο ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του σε ολόκληρη τη χώρα.
 • O μοναδικός φορέας με TRADEMARK δικά του προγράμματα ομαδικής άσκησης με την ονομασία theConcept.
 • Tο κορυφαίο επαγγελματικό Fitness Portal στην Ελλάδα theconceptfitness.com με 1.800 εγγεγραμμένα μέλη και περισσότερα από 3.000 unique clicks κάθε μήνα.
 • Συνεχιζόμενη εκπαίδευση κάθε τέσσερις μήνες μέσω των Official Summit του the Concept και του on – line συστήματος theconceptfitness.com
 • Προσωπική επαγγελματική προβολή και διαφημιστικό υλικό για τις ανάγκες των αποφοίτων μας μέσω του theconceptfitness.com

Συχνές Ερωτήσεις

Σε ποιους απευθύνονται τα σεμινάρια σας;

Απευθύνονται σε ενήλικα άτομα που αγαπούν τη γυμναστική και θέλουν να γνωρίσουν σε βάθος καθιερωμένους τρόπους εκγύμνασης, προπονητικά συστήματα και φιλοσοφίες άσκησης, όπως π.χ. Group Fitness, Fitness Consulting, Pilates Mat – Props & Equipment, Yoga, Dance,  είτε για προσωπική τους χρήση – βελτίωση, είτε για παρουσίασή τους σε κοινό.

Έχουν κάποια αναγνώριση από φορέα Ελλάδας ή εξωτερικού;

Τα περισσότερα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια είναι αναγνωρισμένα από έγκυρους Ευρωπαϊκούς και Αμερικάνικους φορείς.

Ενδεικτικά αναφέρονται:

1. Personal Training 200, Group Fitness Instructor 200 & Pilates Mat & Props 200 από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό EUROPE ACTIVE (http://www.europeactive.eu/). Οι επιτυχόντες των εσωτερικών εξετάσεων αξιολόγησης καταχωρούνται αυτομάτως στο EREPS, δηλαδή στο Ευρωπαϊκό Μητρώο Επαγγελματιών της Άσκησης (http://www.ereps.eu/). Δικαίωμα άσκησης επαγγέλματος σε 24 από τις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε πολλές άλλες χώρες ανά τον κόσμο.

2. Pilates Mat & Equipment από το ALAN HERDMAN, London.

3. Yoga 200 & 300 από τον μεγαλύτερο και εγκυρότερο σύλλογο στον κόσμο, YOGA ALLIANCE.

Στην Ελλάδα τι ισχύει;

Θέλουμε να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι: Η χώρα μας δυστυχώς είναι η μία εκ των τεσσάρων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν έχει ακόμα συμβληθεί με το EREPS. Η Ελληνική νομοθεσία αναφέρει ότι μόνο πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ (νυν ΣΕΦΑ) έχουν το δικαίωμα να εργάζονται σε γυμναστήρια.

Η έλλειψη όμως σύνδεσης της διδαχθείσας ύλης στο πανεπιστήμιο με την αγορά εργασίας και τις ανάγκες της είχε -και έχει- ως αποτέλεσμα τα τελευταία είκοσι χρόνια οι χώροι άσκησης, όπως τα γυμναστήρια, να απασχολούν ως επί το πλείστον αποφοίτους ιδιωτικών σχολών.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι φοιτητές, απόφοιτοι και πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, μας τιμούν κάθε χρόνο με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, επιλέγοντας εμάς, το Studio One, για την εξειδικευμένη επιμόρφωσή τους.

Το ίδιο ισχύει φυσικά  για όλους και όλες που ενδιαφέρονται για την άθληση, την υγεία και την ομορφιά, γενικότερα για τον υγιεινό και σωματικά δραστήριο τρόπο ζωής, και θέλουν να εντρυφήσουν επιλέγοντας την ειδικότητα που τους εκφράζει.

Σε αγαστή συνεργασία με τους επίσημους φορείς και τον σύλλογο των Ελληνικών γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.) που αφουγκράζονται το μεγάλο αυτό κενό, κάνουμε όλοι μαζί τη προσπάθεια για αναγνώριση των αποφοίτων μας και το δικαίωμα τους να κάνουν επίσημα αυτό που πραγματικά αγαπούν: FITNESS ΠΑΝΤΟΥ.

Η διδακτέα ύλη είναι ολοκληρωμένη; Θα μάθω όλα αυτά που πρέπει και θέλω;

Απόλυτα. Τα αποκλειστικά εκπαιδευτικά μας εγχειρίδια (2.500 και πλέον σελίδες) είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να παρουσιάζουν με τρόπο απτό και άμεσο το πλήρες εύρος γνώσης που απαιτείται για την ειδικότητα που επέλεξες. Τα συνεχή γραπτά τεστ αξιολόγησης και οι στοχευμένες εκπαιδευτικές εργασίες που ζητούνται αποτελούν την ασφαλιστική δικλείδα.

Σε πρακτικό επίπεδο η καθημερινή τριβή, οι συνεχείς παρουσιάσεις, η ανάλυση των προπονητικών μεθόδων, των ασκήσεων και των παραμέτρων τους από τους επίσημους διδάσκοντες κάθε διπλώματος οδηγούν με ασφάλεια στη γενική εξεταστική όπου κρίνονται με αξιοκρατία και αίσθημα ευθύνης οι γνώσεις, οι ικανότητες και οι δεξιότητες του κάθε εκπαιδευόμενού μας.

Γιατί να επιλέξω το Studio Οne και όχι κάποιον αντίστοιχο ιδιωτικό φορέα;

Γιατί… είμαστε το Studio One.

Μία ομάδα. Μία παρέα. Ένας Στόχος.

FITNESS ΠΑΝΤΟΥ.

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital