Απλές ασκήσεις για τέλειες γάμπες

Οι παρακάτω ασκήσεις που σας προτείνει η ομάδα του FitnessPulse.gr  είναι ένας εύκολος τρόπος να γυμνάσετε  αποτελεσματικά και δυναμικά τις γάμπες σας.

1. Σε όρθια θέση με τα πόδια στο άνοιγμα της λεκάνης, ανασηκώστε τις φτέρνες σας, ισορροπώντας στις μύτες των ποδιών. Εάν θέλετε να αυξήσετε το επίπεδο δυσκολίας εκτελέστε την άσκηση με αλτήρες και μια άλλη παραλλαγή της άσκησης είναι η στήριξη σε ένα πόδι εκτελώντας και πάλι την ίδια κίνηση.  Σε περίπτωση που σας είναι δύσκολο να ισορροπήσετε, μπορείτε να κρατηθείτε από ένα σταθερό σημείο και να εκτελέσετε την άσκηση.
Απλές ασκήσεις για τέλειες γάμπες 1

Απλές ασκήσεις για τέλειες γάμπες 2

Απλές ασκήσεις για τέλειες γάμπες 3

2. Σε ένα σκαλοπάτι ή step γυμναστηρίου τοποθετείστε τα πόδια σας και πάλι στο άνοιγμα περίπου της λεκάνης. Στηριχτείτε στα δάχτυλα των ποδιών,  με τις φτέρνες να προεξέχουν από το step/σκαλοπάτι , όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Ανασηκώστε τις φτέρνες σας μέχρι το υψηλότερο σημείο και επιστρέψτε στην αρχική σας θέση με τις φτέρνες να είναι λίγο πιο χαμηλά από τα δάχτυλα των ποδιών. Την ίδια άσκηση μπορείτε να την κάνετε με μπάρα, ή  με στήριξη σε ένα πόδι με τη χρήση αλτήρα.

Απλές ασκήσεις για τέλειες γάμπες 4

Απλές ασκήσεις για τέλειες γάμπες 5

Απλές ασκήσεις για τέλειες γάμπες 6

Απλές ασκήσεις για τέλειες γάμπες 7

Καλή σας προπόνηση

 

Πηγή: fitnesspulse.gr

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital