Απίθανες προσφορές στα φυσικά προϊόντα KORRES. Αναζητήστε τα τώρα

Από το αρωματικό σιρόπιμε μέλι και γλυκάνισο, που ήταν το πρώτο προϊόν που δημιούργησε ο φαρμακοποιός Γιώργος Κορρές το 1999, μέχρι σήμερα, η ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών προϊόντων Korres πλέον διαθέτει περίπου400φυσικάπροϊόντα, που κοινωνούν τα ελληνικά βότανα και συστατικά σε περισσότερες από 30χώρεςπαγκοσμίως.

Παράλληλα η επιχείρηση διαρκώς εξελίσσεται, μελετώντας τις ιδιότητες των βοτάνων και δημιουργώντας καινούργια φυτικάπροϊόντα που εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις θεραπευτικές και καλλωπιστικές τους ιδιότητες με απόλυτα φυσικό και υγιεινό τρόπο, προωθώντας παράλληλα τις ελληνικές βιολογικές καλλιέργειες και αναδεικνύοντας τες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τώρα τα κορυφαίαπροϊόντα Korres μπορούν να γίνουν δικά σας με απίθανεςπροσφορές που τα κάνουν προσιτά σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό και σας δίνουν την ευκαιρία να βάλετε την φύση και τις μαγικές της ιδιότητες στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης του σώματος και των μαλλιών σας.

Βρείτεεδώ τις κορυφαίες προσφορές Korres σε όλα τα είδηκαι αναζητήστε τα προϊόντα που ταιριάζουν και καλύπτουν καλύτερα τις δικές σας προσωπικές ανάγκες ομορφιάς και καλλωπισμού.

Μοναδικές εκπτώσεις θα βρείτε και στις εκπληκτικέςβαφέςμαλλιώνKorresμε φυτικάσυστατικά, που θρέφουν και αναδομούν την τρίχα, προσφέροντας παράλληλα τέλεια κάλυψη, χωρίς να φθείρουν και να σπάνε τα αδύναμα μαλλιά. Βρείτε εδώ το αγαπημένο σας χρώμα και ανανεωθείτε φυσικά και οικονομικά.

Παράλληλα μπορείτε να επωφεληθείτε από τιςπροσφορές1+1 δώρο που προσφέρει το Brandκαι να αποκτήσετε τα κορυφαία καλλυντικά, κρέμες, είδη μακιγιάζ και καλλωπισμού στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς και σε εορταστική συσκευασία δώρου. Αναζητήστε τα εδώ.

Για ακόμη περισσότερα προϊόντα Korres αλλά και απίθανες προσφορές σε όλα τα είδη, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό φαρμακείο pharm16 και βρείτε ότι αναζητάτε.

 

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE