«Antique Xpert»: Στις 3 Νοεμβρίου η γιορτή κλασικού ποδηλάτου

Διαγωνισμός για να αναδειχθούν τα κορυφαία και πιο καλά διατηρημένα ποδήλατα

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου οι λάτρεις των ποδηλάτων-αντίκα θα έχουν την τιμητική τους, σε ένα μοναδικό event με πολλές εκπλήξεις! Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει τους απανταχού κατόχους ποδηλάτων που θεωρούνται αντίκες, τους συλλέκτες αλλά και φίλους του κλασικού. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει αγώνα – παιχνίδι με τα ποδήλατα αντίκες, διαγωνισμό όπου θα αναδειχτούν τα κορυφαία και πιο καλά διατηρημένα ποδήλατα καθώς και μικρή ποδηλατοβόλτα, σε μία μέρα που θα ξυπνήσει αναμνήσεις!
Πέρα από το αγωνιστικό και διαγωνιστικό μέρος θα υπάρχουν πολλά άλλα happenings και ποδηλατικές εκπλήξεις που θα διασκεδάσουν όσους παρευρεθούν!

Ελάτε όλοι να θαυμάσετε τις αντίκες που θα παρελάσουν, να γνωρίσετε ένα κομμάτι της ποδηλατικής ιστορίας και να διασκεδάσετε με τα δρώμενα που έχουν ετοιμαστεί.

Όλοι όσοι λάβουν μέρος θαa φύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις αλλά και με πολλά συμβολικά δωράκια (αναμνηστικά t-shirts, δίπλωμα συμμετοχής, booklet με την ιστορία του ποδηλάτου κ.ά)!
Ώρα Έναρξης: 10.00
Τηλ.: 210 6613120
Περισσότερες πληροφορίες και online δηλώσεις εδώ :http://mtbxpert.gr/
protothema.gr

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »