Ανδρικές μπλούζες και ανδρικά μπουφάν για ακαταμάχητο στυλ

Μπορεί να λένε πολλοί ότι οι άνδρες δεν προσέχουν την εμφάνιση τους και δεν συνηθίζουν να δίνουν μεγάλη προσοχή στα ρούχα που επιλέγουν να φορέσουν. Αυτό όμως δεν ισχύει σε κάθε περίπτωση και το προσεγμένο και ακαταμάχητο στυλ είναι αυτό που εν τέλει διαχωρίζει τα αγόρια από τους πραγματικούς άντρες.

DSC07825-600x920

Ειδικά οι ανδρικές μπλούζες και τα ανδρικά μπουφάν αποτελούν την επιτομή του στυλ κάθε άνδρα, καθώς είναι στην κυριολεξία η βάση του ντυσίματος του και δίνουν μία casual, σπορ ή classy νότα, ανάλογα με την περίσταση.

Έτσι είναι πολύ σημαντικό να προσέχετε τι επιλέγετε να φορέσετε καθώς το μάτι πέφτει πρώτα στο πάνω μέρος του σώματος και έτσι η μπλούζα ή το μπουφάν που φοράτε αποτελούν ενδεικτικά της αισθητικής σας.

Ανδρικά μπουφάν 3GUYS: Ποιότητα και στυλ

Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε κλικ στο μπουφάν που θα εκτοξεύσει την αισθητική σας στα ύψη, επιλέξτε τα ανδρικά μπουφάν 3GUYS). Για ποιον λόγο; Θα καταλάβετε αμέσως παρακάτω…

Πρόταση …διπλής όψης

Επιστροφή στο κολλέγιο με το ανδρικό μπουφάν διπλής όψης Steve, σε γκρι και μαύρο φόρμα με κουκούλα, στάμπα στο στήθος και ρίγες στα τελειώματα. Κατασκευασμένο από 50% νάυλο και 50% βαμβάκι με την μία μεριά του απολύτως αδιάβροχη και την άλλη καπιτονέ φούτερ, αποτελεί την ιδανική πρόταση για ακαταμάχητες εμφανίσεις παντός καιρού.

DSC05624-600x920

Μέσα από το μπουφάν τι;

Μέσα από το μπουφάν ωστόσο θα πρέπει και η μπλούζα που θα φορέσετε να είναι εξίσου στυλάτη.Βρείτε εδώ μια μεγάλη ποικιλία  σε ανδρικές μπλούζες και ξεχωρίστε.

Εάν θέλετε την …βοήθειά μας, μια ξεχωριστή πρόταση σε τρία χρώματα, άσπρο, μαύρο και μπορντό είναι αυτή  η ανδρική μπλούζα.

DSC05248-600x920

Εκπληκτική είναι επίσης και η μακρυμάνικη μπλούζα BROOKLYNATHLETICS της TOUGHNROUGH σε κόκκινο, μπλε ή μαύρο χρώμα από 100% βαμβάκι με κανονική γραμμή.

DSC04421-600x920

Βρείτε εδώ  περισσότερα ανδρικά ρούχαonline, με απίθανο στυλ και μοναδικά σχέδια, μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα 3guys.gr!

 

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE