Αμάντα Μπισκ: Η πρώην αθλήτρια που έχει τρελάνει το Instagram με τα ανοίγματά της

Όταν οι γιατροί της είπαν ότι θα έπρεπε να σταματήσει τις επισκέψεις στο στάδιο, ο κόσμος της Αμάντα Μπισκ γκρεμίστηκε. Αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί τότε η πρώην- πλέον- αθλήτρια ήταν πως με αυτό τον τρόπο θα γινόταν μία διασημότητα του Instagram.

 

Γιατί είναι το κορίτσι που έχει… τρελάνει τα social media με τα ανοίγματά του.

Πριν από τρία χρόνια και ενώ ετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς αγώνες, η τότε επικοντίστρια από την Αυστραλία έμαθε ότι έπασχε από χρόνια κόπωση και έπρεπε αμέσως να σταματήσει τις προπονήσεις.

Αφού συνήλθε από το σοκ, καθώς πάντα ονειρευόταν τη συμμετοχή της στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, άρχισε να ασχολείται με τη γιόγκα, καθώς ήταν ο μοναδικός τρόπος να κρατηθεί σε φόρμα, χωρίς να επιβαρύνει την κατάστασή της.
Σύντομα άρχισε να γίνεται ολοένα και καλύτερη στη γιόγκα, ενώ οι φίλοι της είχαν εντυπωσιαστεί από τις φωτογραφίες που έβγαζε σε διάφορες πόζες. Εκείνοι ήταν που την έπεισαν να κάνει λογαριασμό στο Instagram πριν από δύο χρόνια. Ο σύντροφός της την ενθάρρυνε, κάμπτοντας τις αντιρρήσεις που είχε και για αυτό τον ευχαριστούν οι περίπου 100.000 που την ακολουθούν πλέον.

Η ελαστικότητα, τα ανοίγματα και βέβαια το εντυπωσιακά γυμνασμένο σώμα της Μπισκ έχουν… τρελάνει τα social media, αλλά και την έκαναν διάσημη, ενώ όλα αυτά με φόντο τις παραλίες στις οποίες συνήθως γυμνάζεται κάνουν έναν εκρηκτικό συνδυασμό.


Πηγή: iefimerida.gr

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital