Aigli Health Club (Γλυφάδα)

Aigli Health Cub 12

Στο Aigli Health Club στη Γλυφάδα θα βρείτε ατομική εξειδικευμένη εξάσκηση και την καλύτερη φροντίδα για την υγεία του σώματος από τους ειδικούς στο χώρο του Fitness και Wellness.

Το Personal Studio στη Γλυφάδα έχει καταφέρει να φτιάξει ένα δικό του κοινό στα νότια προάστια μιας και οι υπηρεσίες που παρέχει είναι τόσο εξειδικευμένες που δύσκολα θα βρείτε σε κάποιον άλλο χώρο.

Το Aigli Health Club είναι και ο ιδανικός χώρος για όσους βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας και αποκατάστασης με αθλητικό, μυοχαλαρωτικό και λεμφικό μασάζ για ευεξία και και τάχιστη αποκατάσταση μυών και διάθεσης .

Εκεί, θα μπορείτε να προπονηθείτε σε Semi Personal Training 1 -3 άτομα ή σε Mini Group 6 – 7 άτομα ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε το Aigli Training System, όπως και Pilates Reformer.

Να σημειωθεί ακόμα ότι το Personal Studio συνεργάζεται με τις Αμαζόνες – Μαζορέτες Βάρης που απευθύνεται σε κοριτσάκια 4 – 12 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα Αμαζόνες Γλυφάδας.

Προμηθέως 26
T.K. 16674, Γλυφάδα
Τηλ: 211.40.33.004 | 698.39.13.308
Facebook: Aigli Health Club

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE