Α.Γ.Σ. TKD ΑΞΙΟΝ (Πειραιάς)

Α.Γ.Σ. TKD ΑΞΙΟΝ (Πειραιάς)

Α.Γ.Σ. TKD ΑΞΙΟΝ στον Πειραιά : Μετράει τρεις δεκαετίες στο χώρο του Tae Kwon Do έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία και δεκάδες διακρίσεις. Η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη διδάσκεται στον Α.Γ.Σ. ΑΞΙΟΝ από τους καλύτερους προπονητές.

Ο Α.Γ.Σ. ΑΞΙΟΝ Πειραιά είναι ο ιστορικότερος σύλλογος του Πειραιά με ενεργή παρουσία από το 1990.

Αναγνωρισμένος από τη ΓΓΑ, όπως και ο προπονητής, δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την παραδοσιακή κορεάτικη πολεμική τέχνη του Tae Kwon Do ITF.

Λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες για παιδιά από 3 ετών και ενήλικες καθώς και για όλα τα επίπεδα.

Α.Γ.Σ.  ΑΞΙΟΝ στον Πειραιά : Μετράει τρεις δεκαετίες στο χώρο  έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία και δεκάδες διακρίσεις. Η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη διδάσκεται στον Α.Γ.Σ. ΑΞΙΟΝ από τους καλύτερους προπονητές.

Προπονητής είναι ο Ευδαίμων Αντώνης που είναι πιστοποιημένος προπονητής από την γενική γραμμάτια αθλητισμού και από την ομοσπονδία Α.Ο.Τ.Ε.

Λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες για παιδιά από 3 ετών και ενήλικες καθώς και για όλα τα επίπεδα.

Λίγα λόγια για το Tae Kwon Do

Το Tae Kwon Do είναι η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη και το εθνικό σπορ της Κορέας. Είναι μια από τις πιο διαδομένες πολεμικές τέχνες παγκοσμίως και από το 2000 το αγωνιστικό κομμάτι της μάχης έγινε επίσημο ολυμπιακό άθλημα.

Στα Κορεάτικα Tae σημαίνει «πόδι» ή «χτύπημα με το πόδι», Κwon σημαίνει «χτύπημα με το χέρι» και Do σημαίνει «τρόπος ζωής» ή μυαλό. Επομένως Tae Kwon Do μπορεί να μεταφρασθεί ελεύθερα ως «ο δρόμος του ποδιού και του χεριού».

Εάν θες κι εσύ να μυηθείς στην πιο δημοφιλή κορεάτικη πολεμική τέχνη τότε ο Α.Γ.Σ.  TDK ΑΞΙΟΝ στον Πειραιά είναι η σχολή που πρέπει να επιλέξεις αδιαμφισβήτητα!

Διεύθυνση : Πραξιτέλους 12, Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας : 210.41.00.518 / 210.42.96.484
Facebook Page : Α.Γ.Σ. TDK ΑΞΙΟΝ Πειραιά

Χάρτης Γυμναστηρίων

Gimnastirio.gr

Receive the latest news

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Gimnastirio.gr | Copyright 2021 by Master Digital