Αφιέρωμα Chakras Core Therapy

askiseis gimnastikis

Φιλοσοφία  μας η η αρμονική συνύπαρξη του σώματος και της ψυχής.

Η λέξη spa  είναι τα αρχικά της πρότασης  « Sanitas  per  aquas  » που  σημαίνει  « Θεραπεία με νερά »,  γιΆ αυτό  και όλες  οι θεραπείες  και οι υπηρεσίες  που προσφέρονται στο χώρο μας  βασίζονται  στις αρχές της ενυδάτωσης  του προσώπου και του σώματος  για να προσφέρουν  Ευεξία  και Χαλάρωση .
Συνδυάζοντας  παραδοσιακά  κινέζικα  στοιχεία με  Ευρωπαϊκές πρακτικές καλλυντικών και την εφαρμογή διορατικών φιλοσοφιών ευεξίας  με τα οφέλη και την ομορφιά  φυσικών προϊόντων, το  Chakras  Core  Therapy  Spa προσφέρει υπηρεσίες με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή για να διασφαλιστεί η διαρκής ευημερία σας.
Βυθισμένοι, λοιπόν, στο ονειρικό  και  ήσυχο περιβάλλον που προσφέρει το Chakras  Core  Therapy Spa,    βιώνετε την  εμπειρία της πολυτέλειας μιας ιδιωτικής Spa Suite που έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει κάθε σας ανάγκη.
Επισκεφθείτε   ένα μοναδικό χώρο που δημιουργήθηκε  το 2007  και απολαύστε  συνεδρίες προσώπου και σώματος  από όλο τον κόσμο. Συνδυάζοντας   προιόντα   διαφορετικής  προέλευσης ,  αιθέρια έλαια, φυτικά , θαλάσσια , μπαχαρικά  και διαφορετικές τεχνικές μασάζ  καταφέρνουμε να οδηγήσουμε το Σώμα και το Πνεύμα σε απόλυτη ηρεμία και ευεξία.
To  ανανεωμένο   Chakras  Core  Therapy Spa  σας μυεί σε ένα κόσμο χαλάρωσης και αναζωογόνησης προβλέποντας κάθε σας επιθυμία.
Οι υπηρεσίες του κέντρου μας είναι διαθέσιμες για  όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με εξειδικευμένες θεραπείες  για το πρόσωπο και το σώμα  , καθώς επίσης και σε όσους αναζητούν την χαλάρωση, και  την ανανέωση.
Στο  Chakras Core Therapy Spa το  προσωπικό που εργάζεται  είναι άρτια εκπαιδευμένο και έχει επιλεγεί με πολύ αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.  Η επαγγελματική ομάδα των αισθητικών του Chakras Core Therapy Spa είναι διαθέσιμη κάθε στιγμή, για να εξυπηρετήσει και να συμβουλεύσει τους επισκέπτες του κέντρου.
Οι   Ολιστικές θεραπείες  παρέχουν ολοκληρωτική χαλάρωση και ήπια ανανέωση, επιτρέποντας μας  να σχεδιάσουμε μαζί σας  προγράμματα βασισμένα  στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη.
Η ομάδα του κέντρου είναι πρόθυμη να βοηθήσει με τις συμβουλές και τις οδηγίες της και να παρακολουθήσει τη σταδιακή σωματική βελτίωση κατά τη διάρκεια του προγράμματος θεραπειών.
Είμαστε επικεντρωμένοι στην προσωπική σας υγεία και άνεση.

Προϊόντα Spa  με  …….. Υπογραφή
Τα προϊόντα Spa που χρησιμοποιούνται  βασίζονται  πάνω  στο πάθος μας  σχετικά με  τα μυστικά της Ανατολής και την Δυτικής τέχνη  των θεραπειών που βασίζονται στα  βότανα.
Χρησιμοποιώντας μόνο τα πιο φυσικά, αγνά και βιο-ενεργά φυτικά εκχυλίσματα και φυτικά συστατικά, η προσέγγισή μας είναι ταυτόχρονα επιστημονική   αλλά  και βασισμένη στην  απλότητα , προκειμένου να προωθήσει καλύτερα την ομορφιά, την υγεία και την ευεξία.
Εστιάζοντας τόσο   στην εξωτερική ομορφιά όσο και στην εσωτερική  υγεία,  οι θεραπευτές μας  με αρκετά  χρόνια εμπειρίας στη διαμόρφωση των προϊόντων spa,  εξασφαλίζουν μια εξαιρετική  εμπειρία ,  χρησιμοποιώντας  φυσικούς πόρους, όπως μεταλλικό νερό, λάσπη, φύκια, φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια από τις καλύτερες πηγές σε όλο τον κόσμο.
Το  νέο  Chakras  Core  Therapy  Spa  είναι το ιδανικό μέρος που προσφέρει στους επισκέπτες του ένα αίσθημα χαλάρωσης και ανανέωσης προσφέροντας μία πλούσια λίστα από θεραπείες που αναζωογονούν ψυχή και σώμα και σας γεμίζουν με θετική ενέργεια και ευφορία.

Καλοσωρίσατε  ………  στο  Chakras Core Therapy.

Αναζοωγόνηση ,  Απόλαυση,  Ευεξία ,  Χαλάρωση.

Η ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Ισορροπία σώματος και  πνεύματος.
Θαλασσοθεραπεία είναι η χρήση των ευεργετικών στοιχείων του θαλασσινού νερού,  για προληπτικούς και θεραπευτικούς λόγους.
Το κέντρο προσφέρει προγράμματα θαλασσοθεραπείας για ανανέωση σε συνδυασμό με μία επιλογή από τις καλύτερες θεραπείες ομορφιάς . Τα λασπόλουτρα, τα φύκια και άλλα παράγωγα της θάλασσας, χρησιμοποιούνται στις θεραπείες μας αρμονικά, για να ανακτήσουμε την   ισορροπία του σώματος και του μυαλού.

ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Υπέρτατη ανανέωση

Η αποστολή μας στο Spa είναι μία και μοναδική,  η προσωπική σας άνεση και ικανοποίηση.
Σας προσφέρουμε μία επιλογή από 6 διαφορετικά πακέτα θεραπείας, που περιλαμβάνουν μία μεγάλη γκάμα προγραμμάτων ανανέωσης και ευεξίας, με σκοπό να ικανοποιήσουν και να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.
Το κέντρο προσφέρει προγράμματα χρονικής διάρκειας μίας εβδομάδας μίας ημέρας (ολοήμερο πρόγραμμα με 4 θεραπείες) και  ελεύθερο πρόγραμμα (με 30 διαφορετικές θεραπείες για να επιλέξετε).
Υπάρχουν 6 διαφορετικά θεματικά προγράμματα θεραπείας
στο Chakras Core Therapy  Spa :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Ένα πολύ αποτελεσματικό πρόγραμμα για άντρες και γυναίκες, στο οποίο παρουσιάζονται οι μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες της Θαλασσοθεραπείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ  Body detox treatments
Ένα αποτελεσματικό αλλά ήπιο πρόγραμμα αδυνατίσματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
Σίγουρα δεν μπορούμε να σταματήσουμε το χρόνο, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να περιορίσουμε σημαντικά τις επιπτώσεις του στο δέρμα σας, εξαιτίας αυτού του εξειδικευμένου προγράμματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Meditation CHAKRAS
Σταματήστε μέσα σε λίγες ημέρες τις αρνητικές επιπτώσεις που δημιουργεί το άγχος στο σώμα σας. Μάθετε πώς να ελέγχετε το άγχος καλύτερα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ  APHRODITE
Ένα πρόγραμμα για άντρες και γυναίκες, επιλεκτικά αφιερωμένο στην ανάδειξη της ομορφιάς σας.

ΜΑΣΑΖ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ανακαλύψτε  διαφορετικά μασάζ και θεραπείες σώματος, που εφαρμόζονται   στο κέντρο  μας , από ολόκληρο τον κόσμο.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ SPA:
Το κέντρο  διαθέτει  1 Υδρομασάζ   , 1 δωμάτιo  για THAI  & SHIATSU,   3 δωμάτια απολέπισης ,  μασάζ   για θεραπείες σώματος, επίσης  1 δωμάτιo  για θεραπείες προσώπου  καθώς  και  κατάστημα καλλυντικών  & ενεργειακών χειροποίητων κοσμημάτων.
Επίσης το spa σας παρέχει ένα σαλόνι όπου μπορείτε να απολαύσετε υγιεινά  και αποτοξινωτικά αφεψήματα  με συνοδεία χαλαρωτικής μουσικής..

ΡANTEBOY SPA :
Κλείστε τα ραντεβού δύο με πέντε ημέρες πιο πριν για να εξασφαλίσετε την προτιμώμενη περιποίηση ή φυσιοθεραπευτή. Για αλλαγή ή ακύρωση του ραντεβού, παρακαλούμε επικοινωνείτε με το Chakras Core Therapy Spa 24 ώρες πριν για να μην χρεωθείτε.
Συνιστούμε άφιξη 15 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη περιποίηση. Οποιαδήποτε καθυστέρηση θα έχει ως αποτέλεσμα τη βράχυνση του χρόνου της επίσκεψης για να αποφευχθεί η αναστάτωση άλλων επισκεπτών.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ SPA:
Ώρες λειτουργίας: Από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 10:00 μμ έως 21:00 μμ. Σάββατο  από 10:00 μμ έως  15:00 μμ.

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »
SHARE