Το Kareas Gym αποτελεί το νέο club των Fitness maniacs. Σε μια έκταση 350τ.μ. στεγάζει όλες σας τις ανάγκες και υπηρετεί την ευζωία και την ευεξία που όλοι επιθυμούμε.

Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο χώρο fitness με τα κορυφαία όργανα γυμναστικής Technogym και το Technogym System(TGS) να αποτελεί τέλειο εφόδιο στους άριστα εκπαιδευμένους trainers του χώρου οι οποίοι θα σας σχεδιάσουν το προσωπικό σας πρόγραμμα εκγύμνασης και θα σας καθοδηγούν πλήρως στην προσπάθειά σας να πετύχετε τους στόχους σας. Οι διάφορες εναλλακτικές λύσεις που θα σας προσφέρουν θα διατηρήσουν το ενδιαφέρον σας κάνοντας τη γυμναστική απαραίτητη στη ζωή σας.

Η αίθουσα μας καλύπτει πάνω από 40 ώρες ομαδικών μαθημάτων την εβδομάδα, δίνοντας σας την δυνατότητα να επιλέξτε αυτό που εσείς θέλετε και ταιριάζει στην ατομικότητά σας. Βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση και αυξήστε τη δύναμή σας στα διάφορα είδη αερόβιων και δυναμικών προγραμμάτων, διασκεδάστε χορεύοντας στουs ρυθμούς της ZUMBA, του LATIN, του DANCE AEROBIC αλλά και των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ, μυηθείτε στη Yoga και στο Pilates… και αν αυτά δεν αρκούν, το FIGHT BO, το BOXING, το KICK BOXING και το KRAV MAGA θα σας ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη και ο χώρος του BOSU – μια καινοτομία στο χώρο του fitness και για πρώτη φορά στην Ελλάδα- θα σας εντυπωσιάσει με τις άπειρες επιλογές που θα έχετε!

Το Kareas Gym δημιουργεί νέες μεθόδους εκγύμνασης και νέα προγράμματα : B.O.S.U., T.R.X., Easy Training , Παιδικά τμήματα και Διατροφολογικό τμήμα

Το σίγουρο είναι πως μετά απ’ όλα αυτά θα αναζητήσετε ένα χώρο ηρεμίας και χαλάρωσης… Οι αίθουσες του club διαθέτουν ότι χρειάζεστε: υδρομασάζ, sauna και μασάζ από το εξειδικευμένο μας προσωπικό .

Το Kareas Gym, το απόλυτο wellness club, σας δίνει όλα τα συστατικά για μια καλύτερη ζωή.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 08:30 πμ – 11:00 μ

ΣΑΒΒΑΤΟ  10:00 πμ – 08:00 μμ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 210 7649222

Λεωφόρος Αγ.Ιωάννη Καρέα  108

Email : kareasgym@hotmail.com

Διάβασε Επίσης