Ο απόλυτος χώρος προπόνησης, όχι μόνο για τους γνώστες και μυημένους στη γυμναστική, αλλά και για αυτούς που έχουν ανάγκη να ανεβάσουν την ποιότητα της ζωής τους σε υψηλότερο επίπεδο, λειτουργεί στην περιοχή του Κολωνακίου: Το «PERSONAL TRAINING PLACES»… Κάτι το εντελώς διαφορετικό τόσο στην εμφάνιση του χώρου, όσο και στη φιλοσοφία της γυμναστικής.

Κάθε γυμναζόμενος έχει την απόλυτη προσοχή και φροντίδα από τον προσωπικό του γυμναστή και εφαρμόζει το δικό του και προσωπικό πρόγραμμα. Κάθε πρόγραμμα είναι προϊόν μελέτης, μετρήσεων και αξιολόγησης αυτών, ώστε να παράγονται τα μέγιστα αποτελέσματα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Σε ένα μόνο χώρο συνδυάζονται οι πιο εξελιγμένες επιστημονικές μέθοδοι προπόνησης και προσφέρονται οι πιο ποιοτικές υπηρεσίες. Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και εμπιστευτείτε το σώμα και τον εαυτό σας στα χέρια των ειδικών. Σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας μπορείτε να κάνετε χρήση και να απολαύσετε μερικές εκ των υπολοίπων του συνόλου των υπηρεσιών:

Το PERSONAL TRAINING PLACES  είναι η υλοποίηση μιας ιδέας του Μιχάλη Μηνούδη μέσα από την 30τη επιτυχημένη πορεία του, στο χώρο της γυμναστικής.

Παράλληλα    όμως  και μέσα στον ίδιο χώρο, λειτουργούν 2 ανεξάρτητοι χώροι με δύο διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας

 

1. CORE The Pilates Studio

Ένα πλήρως εξοπλισμένο studioPilatesπου εκτός από personalλειτουργεί και για μικρά γκρουπ 3-4 ατόμων. Επίσης  διδάσκονται YOGAclasses

 

2. CORE Functional Training Studio

Το functional training   βασίζεται  σε ευρέως αποδεκτές προπονητικές αρχές και στις φυσικές κινήσεις που μπορεί να κάνει το ανθρώπινο σώμα μέσα στον χώρο και προς όλες τις κατευθύνσεις χωρίς την χρήση μηχανημάτων. Με αυτήν τη μέθοδο καταφέρνεις να ενεργοποιήσεις ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες, με αποτέλεσμα να έχεις αυξημένες απαιτήσεις σε ενέργεια μετατρέποντας τον οργανισμό σου σε εργοστάσιο υπερκατανάλωσης  θερμίδων.

 

F.B: Michael Minoudis Personal Training Places 

Διεύθυνση: ΔΕΙΝΟΚΡΑΤΟΥΣ 53 & ΜΑΡΑΣΛΗ
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ,
Τηλ: 210 7220105, 7220106
Fax: 210 7249062
e-mailmminoudis@windowslive.com
F.B: Michael Minoudis Personal Training Places 

 

Διάβασε Επίσης