76 προσφορές με εγγύηση χαμηλότερης τιμής από το Gimnastirio.gr στα κορυφαία γυμναστήρια της Αττικής!

Αυτή την περίοδο ακόμα και το τελευταίο ευρώ πρέπει να έχει αξία και αντίκρισμα. Πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για την προσωπική ευεξία και τη γενικότερη σωματική και ψυχική υγεία.

Γι’ αυτό το λόγο, εμείς στο Gimnastirio.gr συγκεντρώσαμε 16 προσφορές (από τις συνολικά 76) στα κορυφαία γυμναστήρια της Αττικής από 3μηνες και 6μηνες συνδρομές μέχρι συνεδρίες Pilates Reformer, Personal Training κλπ.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ PROMO VOUCHER ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια!

Για περισσότερες πληροφορίες ή αποστολή του voucher στο χώρο σας καλέστε στο 2103008737.

Από το κέντρο της Αθήνας μέχρι να νότια προάστια και από τον Πειραιά μέχρι τα βόρεια προάστια. Μπορείτε να βρείτε την προσφορά που σας ταιριάζει, στην περιοχή που σας εξυπηρετεί!

Δείτε και τις 76 προσφορές γυμναστηρίων με εγγύηση χαμηλότερης τιμής εδώ κι εμείς θα αποστείλουμε το Promo Voucher εντελώς δωρεάν στο χώρο σας!

59€ για τρεις (3) μήνες συνδρομής στο Gym Tonic στη Γλυφάδα με χρήση οργάνων και συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα και η εγγραφή δωρεάν!! Ένας χώρος 2.000 τμ με σύγχρονα μηχανήματα και άκρως καταρτισμένο προσωπικό!

Gym Tonic Γλυφάδα

 

€49 για τρεις (3) μήνες συνδρομής στα Alter Life στην Αγία Παρασκευή, Νέο Φάληρο και Δραπετσώνα με χρήση οργάνων και συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα!

76 προσφορές με εγγύηση χαμηλότερης τιμής από το Gimnastirio.gr στα κορυφαία γυμναστήρια της Αττικής! 1

 

39€ για δώδεκα (12) συνεδρίες Functional Training σε Group έως 6 άτομα στο νεοσύστατο Personal Studio Be the one Number1 στην Ηλιούπολη! 

76 προσφορές με εγγύηση χαμηλότερης τιμής από το Gimnastirio.gr στα κορυφαία γυμναστήρια της Αττικής! 2

 

49€ για δώδεκα (12) συνεδρίες Pilates Reformer σε Group έως 6 άτομα στο νεοσύστατο Personal Studio Be the one Number1 στην Ηλιούπολη! 

76 προσφορές με εγγύηση χαμηλότερης τιμής από το Gimnastirio.gr στα κορυφαία γυμναστήρια της Αττικής! 3

 

69€ για 6 μήνες με συμμετοχή σε προγράμματα και στα όργανα στο γυμναστήριο Fitness Elite στη Νέα Σμύρνη. Στο Fitness Elite θα βρείτε πολλά ομαδικά προγράμματα και σύγχρονο ποιοτικό εξοπλισμό προσφέροντας στα μέλη του απόλυτη ασφάλεια εκγύμνασης!

fitness elite

 

39€ για δυο (2) μήνες στο γυμναστήριο Υγεία και Διάπλαση στο Π.Φάληρο συμπεριλαμβανομένων των ομαδικών προγραμμάτων και δωρεάν εγγραφή!

76 προσφορές με εγγύηση χαμηλότερης τιμής από το Gimnastirio.gr στα κορυφαία γυμναστήρια της Αττικής! 4

 

19€ για εγγραφή κι έναν (1) μήνα στο πρόγραμμα FiTathlon Cross Training, του γυμναστηρίου Arena OAKA Stadium, στο Μαρούσι. Πρόκειται για προπονητικό πρόγραμμα σε σταθμούς που συνδυάζει stretching, yoga, pilates, TRX, βάρη, σχοινιά για γρήγορο κάψιμο λίπους, αύξηση του μεταβολισμού, ανάπτυξη μυϊκής δύναμης κ αντοχής!

76 προσφορές με εγγύηση χαμηλότερης τιμής από το Gimnastirio.gr στα κορυφαία γυμναστήρια της Αττικής! 5

 

39€ για τρεις (3) μήνες συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα & χρήση των οργάνων εκγύμνασης στο Entasis Fitness Gym στο Αιγάλεω. Προγράμματα ομαδικά Aerobic-Ster, Body Bar, Six Puck, Tabata, Body Sculpt, Pilates, Body Shape και πολλά άλλα που θα ικανοποιούσαν ακόμα κι τους πιο δύσκολους πελάτες!

entasis gym 33

 

26€ για έναν (1) μήνα συνδρομή TRX στο Riaction Gym στην Καλλιθέα. Οι συνεδρίες θα γίνονται τρεις (3) φορές την εβδομάδα!

76 προσφορές με εγγύηση χαμηλότερης τιμής από το Gimnastirio.gr στα κορυφαία γυμναστήρια της Αττικής! 6

 

39€ για τρείς μήνες συνδρομή στο γυμναστήριο TOP FIT στον Πειραιά. Το γυμναστήριο δίνει τη δυνατότητα στα μέλη μας, να ακολουθήσουν το πρόγραμμα γυμναστικής που χρειάζονται προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους!

76 προσφορές με εγγύηση χαμηλότερης τιμής από το Gimnastirio.gr στα κορυφαία γυμναστήρια της Αττικής! 7

 

25€ για τέσσερα (4) μαθήματα στο MK Pilates Studio σε μικρό Group έως 5 άτομα με τη χρήση όλων των μηχανημάτων Studio (Reformers, Cadillac, Chair, Barrel, Spine Corrector). Στον πολυτελή χώρο του The Venue, στον Αγ.Δημήτριο!

76 προσφορές με εγγύηση χαμηλότερης τιμής από το Gimnastirio.gr στα κορυφαία γυμναστήρια της Αττικής! 8

Δείτε και τις 76 προσφορές γυμναστηρίων με εγγύηση χαμηλότερης τιμής εδώ κι εμείς θα αποστείλουμε το Promo Voucher εντελώς δωρεάν στο χώρο σας!

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας στο 210.300.87.37!

[iphorm id=”40″ name=”gym offers”]

Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Η κλιματική αλλαγή των τελευταίων χρόνων, μπορεί πολύ εύκολα πλέον να γίνει αντιληπτή, αν αναλογιστεί κανείς τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ανά διαστήματα τον

Read More »

Ασκήσεις για να εντάξετε τα λάστιχα στην προπόνησή σας

Πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε, θεωρούμε ορισμένες ασκήσεις ώς κατ’ εξοχήν ασκήσεις αποκατάστασης και επανένταξης του σώματος μετά από τραυματισμό, όπως είναι παραδείγματος χάρη

Read More »