Η ακαδημία “Malikoutis Camp” ξεκίνησε ύστερα από πρωτοβουλία του Γιάννη Μαλικούτη το 2011, με έδρα την Αργυρούπολη, έχοντας ως στόχο να ανεβάσει σε επίπεδο το Μuay Thai στην Ελλάδα! Ο ίδιος τονίζει πως σκοπός του είναι να μεταφέρει ο ίδιος τις πολύτιμες γνώσεις που έχει αποκομίσει από τα camp και τα στάδια της Ταϋλάνδης, την οποία επισκέπτεται συχνά τα τελευταία χρόνια για αγώνες και προπονήσεις!

76 Προσφορές από το Gimnastirio.gr για περιορισμένο αριθμό για τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης. Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και πάρε τον αποκλειστικό κωδικό με επιπλέον 10% έκπτωση ή καλέστε στο 210.300.87.37 για πληροφορίες. Οι παρακάτω προσφορές αποτελούν προωθητική ενέργεια του Gimnastirio.gr σε συνεργασία με τα γυμναστήρια! Δείτε όλες τις προσφορές που ισχύει η έκπτωση εδώ.
Please wait...
Ο chief instructor της σχολής έχει στην κατοχή του τη ζώνη του πρωταθλητή Ελλάδα USMTA (παγκόσμια αναγνωρισμένη ομοσπονδία), ενώ από τους 25 επαγγελματικούς αγώνες που έχει δώσει ξεχωρίζει η νίκη με νοκάουτ σε βάρος Ταϋλανδού πρωταθλητή, με 200 αγώνες μέσα στο Bangla Stadium, κάτι που αποτελεί όνειρο για όλους τους Muay Thai fighters ανά τον κόσμο.
Επίσης, ο Γιάννης Μαλικούτης έχει γίνει ο πρώτος Έλληνας fighter που διεκδίκησε ταϋλανδέζικο παγκόσμιο τίτλο ενάντια στον Ταϋλανδό Sangand το 2012, είναι κάτοχος red mongkol-project  σε πολλές παγκόσμιες ομοσπονδίες, ενώ ο σύλλογος EMTA είναι αναγνωρισμένος από την γενική γραμματεία αθλητισμού.
Εκτός από το Muay Thai, στο Malikoutis Camp λειτουργούν τμήματα πυγμαχίας, ελληνορωμαϊκής πάλης, ΜΜΑ,DRCS, Κ1 rules καθώς επίσης και trx με yoga όπως και παιδικά τμήματα από εξειδικευμένους εκπαιδευτές. Οι αθλητές του Malikoutis Camp συμμετέχουν στις μεγαλύτερες επαγγελματικές, αλλά και ερασιτεχνικές διοργανώσεις της χώρας, με κύριο μέλημά τους την υψηλή τεχνική αλλά και το ήθος, το οποίο άλλωστε αποτελεί και κύριο χαρακτηριστικό της ακαδημίας.
Η έδρα της σχολής βρίσκεται στην Αργυρούπολη, στη διεύθυνση Κύπρου 172, με τηλέφωνο επικοινωνίας 6984252398